Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tomaattinen lihapulla-pastavuoka – upota helppoon vuokaruokaan pestopurkin pohjat ja juustojen jämät

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Mausta lihapullataikina punaisella arrabbiata-pestolla, upota pullat pastan kera tomaattikastikkeeseen ja viimeistele vihreällä pestolla.

25.9.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
tomaattikastiketta
350 g
pastaa (esim. gnocchi tai penne)
1 pallo (125 g)
mozzarellajuustoa
½ dl
vihreää pestoa
25 g
juustoraastetta (esim. parmesaania, pecorinoa tai emmentalia)
Arrabbiata-lihapullat
400 g
naudanjauhelihaa
1
muna
2 rkl
arrabbiata-pestoa
½ tl
suolaa

Tomaattinen lihapulla-pastavuoka – ohje:

  1. Tee lihapullamassa. Sekoita jauhelihaan muna ja mausteet.
  2. Levitä pasta laakeaan uunivuokaan (noin 20 × 30 cm). Kaada päälle tomaattikastike.
  3. Pyörittele jauhelihamassasta lihapullia kostutetuin käsin kastikkeen päälle vuokaan.
  4. Revi mozzarella paloiksi ja asettele lihapullien väleihin. Lusikoi päälle pestonokareita. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  5. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pasta ja lihapullat ovat kypsiä.

Vinkki!

Erityisen maukasta lihapulla-pastavuoasta tulee, kun teet tomaattikastikkeen itse. Valmista se tällä italialaisella marinara-tuoretomaattikastikeohjeella. Käytä lihapulla-pastavuokaan 1 satsi tuoretomaattikastiketta.

Vuokaan käy mikä tahansa kuivapasta. Spagetti ja muut pitkät pastat on hyvä pätkiä pienemmiksi ennen vuokaan laittoa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt