Kikherne-parsakaalicurry lämmittää kuin sisäinen villapaita – nopea kasvisruoka arkeen
20 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
10 minKikherne-parsakaalicurry saa makunsa kaupan valmiista currytahnasta ja kookosmaidosta. Nosta currypurkki pöytään, niin jokainen voi lisätä tulisuutta mielensä mukaan.
VE
MU
MA
LA
KA
3.8
Kuvat
Julkaistu 14.11.2018

Kikherne-parsakaalicurry lämmittää kuin sisäinen villapaita – nopea kasvisruoka arkeen
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 1 (400 g)parsakaali
- 1sipuli
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 rklpunaista currytahnaa
- 1 dlvettä
- 1 prk (400 ml)kookosmaitoa
- 1 prk (380 g)kikherneitä (käyttövalmiita)
- 1 tlsuolaa
Kikherne-parsakaalicurry valmistuu näin:
- Huuhtele ja leikkaa parsakaali kukinnoiksi ja varsi pieniksi paloiksi. Suikaloi sipuli.
- Kuullota sipulia ja parsakaalia muutama minuutti öljyssä pannulla. Lisää currytahna, vesi ja kookosmaito.
- Anna kiehua kannen alla 10 minuuttia, kunnes parsakaali on kypsää.
- Huuhtele ja valuta kikherneet ja lisää pannulle. Kuumenna curry ja mausta lopuksi suolalla. Tarjoa sellaisenaan esimerkiksi naan-leivän kanssa tai keitä lisäksi riisiä tai nuudeleita.