Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kikherne-parsakaalicurry lämmittää kuin sisäinen villapaita – nopea kasvisruoka arkeen

20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min

Kikherne-parsakaalicurry saa makunsa kaupan valmiista currytahnasta ja kookosmaidosta. Nosta currypurkki pöytään, niin jokainen voi lisätä tulisuutta mielensä mukaan.

14.11.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
1 (400 g)
parsakaali
1
sipuli
1 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
punaista currytahnaa
1 dl
vettä
1 prk (400 ml)
kookosmaitoa
1 prk (380 g)
kikherneitä (käyttövalmiita)
1 tl
suolaa

Kikherne-parsakaalicurry valmistuu näin:

  1. Huuhtele ja leikkaa parsakaali kukinnoiksi ja varsi pieniksi paloiksi. Suikaloi sipuli.
  2. Kuullota sipulia ja parsakaalia muutama minuutti öljyssä pannulla. Lisää currytahna, vesi ja kookosmaito.
  3. Anna kiehua kannen alla 10 minuuttia, kunnes parsakaali on kypsää.
  4. Huuhtele ja valuta kikherneet ja lisää pannulle. Kuumenna curry ja mausta lopuksi suolalla. Tarjoa sellaisenaan esimerkiksi naan-leivän kanssa tai keitä lisäksi riisiä tai nuudeleita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt