Maku

Kikherne-parsakaalicurry lämmittää kuin sisäinen villapaita – nopea kasvisruoka arkeen

20 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
Kikherne-parsakaalicurry saa makunsa kaupan valmiista currytahnasta ja kookosmaidosta. Nosta currypurkki pöytään, niin jokainen voi lisätä tulisuutta mielensä mukaan.
VE
3.9
0
Julkaistu: 14.11.2018


Ainekset (4 annosta)

  • 1 (400 g)parsakaali
  • 1sipuli
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 rklpunaista currytahnaa
  • 1 dlvettä
  • 1 prk (400 ml)kookosmaitoa
  • 1 prk (380 g)kikherneitä (käyttövalmiita)
  • 1 tlsuolaa
Tulosta

Kikherne-parsakaalicurry valmistuu näin:

  1. Huuhtele ja leikkaa parsakaali kukinnoiksi ja varsi pieniksi paloiksi. Suikaloi sipuli.
  2. Kuullota sipulia ja parsakaalia muutama minuutti öljyssä pannulla. Lisää currytahna, vesi ja kookosmaito.
  3. Anna kiehua kannen alla 10 minuuttia, kunnes parsakaali on kypsää.
  4. Huuhtele ja valuta kikherneet ja lisää pannulle. Kuumenna curry ja mausta lopuksi suolalla. Tarjoa sellaisenaan esimerkiksi naan-leivän kanssa tai keitä lisäksi riisiä tai nuudeleita.
Kommentoi »