


Kikherne-parsakaalicurry lämmittää kuin sisäinen villapaita – nopea kasvisruoka arkeen
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Kikherne-parsakaalicurry saa makunsa kaupan valmiista currytahnasta ja kookosmaidosta. Nosta currypurkki pöytään, niin jokainen voi lisätä tulisuutta mielensä mukaan.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 (400 g)
parsakaali
1
sipuli
1 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
punaista currytahnaa
1 dl
vettä
1 prk (400 ml)
kookosmaitoa
1 prk (380 g)
kikherneitä (käyttövalmiita)
1 tl
suolaa
Kikherne-parsakaalicurry valmistuu näin:
- Huuhtele ja leikkaa parsakaali kukinnoiksi ja varsi pieniksi paloiksi. Suikaloi sipuli.
- Kuullota sipulia ja parsakaalia muutama minuutti öljyssä pannulla. Lisää currytahna, vesi ja kookosmaito.
- Anna kiehua kannen alla 10 minuuttia, kunnes parsakaali on kypsää.
- Huuhtele ja valuta kikherneet ja lisää pannulle. Kuumenna curry ja mausta lopuksi suolalla. Tarjoa sellaisenaan esimerkiksi naan-leivän kanssa tai keitä lisäksi riisiä tai nuudeleita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat