Maku

Kevyt pasha – tätä pääsiäisjälkkäriä voi syödä huoletta isommankin satsin!

3 h 20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
3 h
Kevyt pasha on ihana pääsiäisjälkkäri! Yhdistä vaniljavaahdon kuohkeaan keveyteen pashan makumaailmaa. Sitruunarahka, appelsiinihillo ja mantelirouhe tekevät kevyestä pashasta superherkullisen!
GL
MU
4
0
Julkaistu 1.7.2015


Reseptin ainekset (6 annosta)

Kevyt pasha

  • 1 dlrusinoita
  • 2 rklsitruslikööriä (tai sitrusmehua)
  • 2 1/2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta (esim. Flora Vanilla)
  • 400 gmaitorahkaa (sitruunanmakuinen)
  • 1 1/2 dlappelsiinimarmeladia
  • 1 dlmantelirouhetta

Koristeluun

  • mantelirouhetta ja sitruunankuorta
Tulosta

Kevyt pasha valmistuu näin:

  1. Mittaa rusinat ja sitruslikööri (tai sitruunamehu) kulhoon. Anna marinoitua peitettynä huoneenlämmössä 1–2 tuntia.
  2. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi.
  3. Lisää vaahtoon sitruunarahka, appelsiinimarmeladi, mantelirouhe ja marinoidut rusinat.
  4. Annostele kevyt pasha jälkiruokamaljoihin, ja nosta jääkaappiin tekeytymään.
  5. Koristele kevyet pashat mantelirouheella ja sitruunankuorella juuri ennen tarjoilua.

Vinkki!

Kommentoi »