Kevyt pasha

3 h 20 min
4.5
0

Kevyt pasha

GL
MU
0
4.5
Kevyt pasha on ihana pääsiäisjälkkäri! Yhdistä vaniljavaahdon kuohkeaan keveyteen pashan makumaailmaa. Sitruunarahka, appelsiinihillo ja mantelirouhe tekevät kevyestä pashasta superherkullisen!
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1 dlrusinoita
  • 2 rklsitruslikööriä (tai sitrusmehua)
  • 2 1/2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta (esim. Flora Vanilla)
  • 400 gmaitorahkaa (sitruunanmakuinen)
  • 1 1/2 dlappelsiinimarmeladia
  • 1 dlmantelirouhetta

Lisäksi

  • Koristeluun mantelirouhetta ja sitruunankuorta

Tee näin

3 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN3 h

Mittaa rusinat ja sitruslikööri (tai sitruunamehu) kulhoon. Anna marinoitua peitettynä huoneenlämmössä 1–2 tuntia.

Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi.

Lisää vaahtoon sitruunarahka, appelsiinimarmeladi, mantelirouhe ja marinoidut rusinat.

Annostele kevyt pasha jälkiruokamaljoihin, ja nosta jääkaappiin tekeytymään.

Koristele kevyet pashat mantelirouheella ja sitruunankuorella juuri ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä