Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kevyt pasha – vaniljavaahdon kuohkeus kohtaa pashan makumaailman!

3 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h 0 min

Kevyt pasha on ihana pääsiäisjälkkäri! Yhdistä vaahtoutuva vaniljakastike, sitruunarahka ja appelsiinihillo ja mantelirouhe superherkulliseksi jälkiruoaksi pääsiäispöytään.

1.7.2015
Reseptin ainekset
6 annosta
Kevyt pasha
1 dl
rusinoita
2 rkl
sitruslikööriä (tai sitrusmehua)
2 1/2 dl
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (esim. Flora Vanilla)
400 g
maitorahkaa (sitruunanmakuinen)
1 1/2 dl
appelsiinimarmeladia
1 dl
mantelirouhetta
Koristeluun
mantelirouhetta ja sitruunankuorta

Kevyt pasha – ohje:

  1. Mittaa rusinat ja sitruslikööri (tai sitruunamehu) kulhoon. Anna marinoitua peitettynä huoneenlämmössä 1–2 tuntia.
  2. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi.
  3. Lisää vaahtoon sitruunarahka, appelsiinimarmeladi, mantelirouhe ja marinoidut rusinat.
  4. Annostele kevyt pasha jälkiruokamaljoihin, ja nosta jääkaappiin tekeytymään.
  5. Koristele kevyet pashat mantelirouheella ja sitruunankuorella juuri ennen tarjoilua.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen pashan ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt