3,8(9)
Kevyt pasha – tätä pääsiäisjälkkäriä voi syödä huoletta isommankin satsin!
Gluteeniton
Munaton
3 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h
Kevyt pasha on ihana pääsiäisjälkkäri! Yhdistä vaniljavaahdon kuohkeaan keveyteen pashan makumaailmaa. Sitruunarahka, appelsiinihillo ja mantelirouhe tekevät kevyestä pashasta superherkullisen!
1.7.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
Kevyt pasha
1 dlrusinoita
2 rklsitruslikööriä (tai sitrusmehua)
2 1/2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta (esim. Flora Vanilla)
400 gmaitorahkaa (sitruunanmakuinen)
1 1/2 dlappelsiinimarmeladia
1 dlmantelirouhetta
Koristeluun
mantelirouhetta ja sitruunankuorta

Kevyt pasha – ohje:

  1. Mittaa rusinat ja sitruslikööri (tai sitruunamehu) kulhoon. Anna marinoitua peitettynä huoneenlämmössä 1–2 tuntia.
  2. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi.
  3. Lisää vaahtoon sitruunarahka, appelsiinimarmeladi, mantelirouhe ja marinoidut rusinat.
  4. Annostele kevyt pasha jälkiruokamaljoihin, ja nosta jääkaappiin tekeytymään.
  5. Koristele kevyet pashat mantelirouheella ja sitruunankuorella juuri ennen tarjoilua.

Vinkki!

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo