


Kevyt pasha – vaniljavaahdon kuohkeus kohtaa pashan makumaailman!
3 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 3 h 0 min
Kevyt pasha on ihana pääsiäisjälkkäri! Yhdistä vaahtoutuva vaniljakastike, sitruunarahka ja appelsiinihillo ja mantelirouhe superherkulliseksi jälkiruoaksi pääsiäispöytään.
Reseptin ainekset
6 annosta
Kevyt pasha
1 dl
rusinoita
2 rkl
sitruslikööriä (tai sitrusmehua)
2 1/2 dl
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (esim. Flora Vanilla)
400 g
maitorahkaa (sitruunanmakuinen)
1 1/2 dl
appelsiinimarmeladia
1 dl
mantelirouhetta
Koristeluun
mantelirouhetta ja sitruunankuorta
Kevyt pasha – ohje:
- Mittaa rusinat ja sitruslikööri (tai sitruunamehu) kulhoon. Anna marinoitua peitettynä huoneenlämmössä 1–2 tuntia.
- Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi.
- Lisää vaahtoon sitruunarahka, appelsiinimarmeladi, mantelirouhe ja marinoidut rusinat.
- Annostele kevyt pasha jälkiruokamaljoihin, ja nosta jääkaappiin tekeytymään.
- Koristele kevyet pashat mantelirouheella ja sitruunankuorella juuri ennen tarjoilua.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen pashan ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat