Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mansikkapehmis

4 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 4 h 0 min

Mansikkapehmis on nopea ja terveellinen vastaus jäätelönhimoon. Jos pidät aina pakastimessa banaanisiivuja, mansikkapehmis valmistuu vaikka aamupalaksi. Tämän helpommaksi ei jäätelönteko mene!

14.7.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
Mansikkapehmis
2 kpl
banaania (kypsää, ruskeaa tai ruskeapilkullista)
250 g
mansikoita (1 rasia)
0-3 rkl
kookosmaitoa (tarvittaessa, tai mantelimaitoa tai muuta nestettä)
1/4 tl
aitovaniljajauhetta (halutessa)

Mansikkapehmis valmistuu näin:

  1. Kuori ja viipaloi banaani. Perkaa mansikat. Siirrä banaaniviipaleet ja mansikat pakastepussiin tai -rasiaan tai pakkasenkestävälle lautaselle. Pakasta vähintään muutama tunti.
  2. Nosta pakastetut banaanit ja mansikat hetkeksi huoneenlämpöön ennen jäätelön valmistusta. Blendaa banaanit ja mansikat tasaiseksi ja kuohkeaksi pehmikseksi monitoimikoneen leikkuuterällisessä kulhossa, tehosekoittimessa tai tehokkaalla sauvasekoittimella. Lisää halutessasi vaniljajauhetta. Jos laitteesi tehot eivät riitä, lisää lusikallinen kerrallaan nestettä (esimerkiksi kookosmaitoa tai mantelimaitoa).
  3. Nauti heti tai pakasta vielä hetki, jos haluat jähmeämmän koostumuksen. Jos haluat pehmiksen näköistä banaanijäätelöä, siirrä massa pakaste- tai pursotinpussiin, anna sen olla siellä noin 10 min, leikkaa pussin kulma auki ja pursota kuppiin tai vohveliin.

Vinkki!

Pakasta aina ylikypsät banaanit, niin vältät hävikin ja sinulla on aina ainekset jäätelöön!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt