Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Mieletön mehevyys ja koukuttava kuorrute! Makeat kesäkurpitsamuffinit katoavat pelliltä hetkessä

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Kesäkurpitsamuffinien salaisuus on taikinan mehevöittävä kesäkurpitsaraaste. Vaniljainen, vegaanisesta tuorejuustosta valmistettu kuorrute viimeistelee herkkupalat.

13.8.2020
Reseptin ainekset
12 kpl
3 dl (250 g)
kesäkurpitsaraastetta
3 dl
fariinisokeria
150 g
maidotonta margariinia
5 dl
vehnäjauhoja
3 tl
leivinjauhetta
½ dl
hasselpähkinärouhetta
2 dl
kaurajuomaa
ripaus
suolaa
Kuorrute
200 g
maidotonta leivontamargariinia
3 dl
tomusokeria
200 g
maustamatonta vegaanista tuorejuustoa
4−5 tippaa
vanilja-aromia

Kesäkurpitsamuffinit leivotaan näin:

  1. Raasta kesäkurpitsa raastimen karkealla terällä. Vaahdota fariinisokeri ja huoneenlämpöinen margariini. Sekoita joukkoon kuivat aineet ja kesäkurpitsaraaste. Lisää kaurajuoma ja sekoita tasaiseksi liikaa vaivaamatta.
  2. Asettele paperivuoat muffinipellille tai laita päällekkäin kaksi paperista muffinivuokaa. Annostele täytettä 4/5 vuoan tilavuudesta.
  3. Paista muffineja 175-asteisessa uunissa noin 15−20 minuuttia. Tarkista kypsyys tikulla. Muffini on kypsä, jos taikinaa ei tartu tikkuun. Jäähdytä.
  4. Valmista kuorrute. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja tomusokeri yleiskoneen lapaosalla tai sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi, vähintään 5 minuuttia. Lisää tuorejuusto ja vanilja-aromi. Jatka vatkaamista, kunnes kreemi on vaalea ja kuohkea.
  5. Pursota kuorrute muffineille. Koristele syötävillä kukilla.

Vinkki!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt