Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Vaihda väriä! Keltainen rosolli saa aurinkoisen värinsä keltajuuresta

1 h 5 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 45 min

Keltainen rosolli on mukavaa vaihtelua perinteisen punaiselle versiolle. Punajuuri korvataan keltajuurella, jonka seurana on tutut ainekset. Kastike tehdään kermaviilin ja smetanan sekoituksesta.

15.12.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
4
keltajuurta
2
porkkanaa
2
perunaa
1
sipuli
1
omena
1
maustekurkku
1 dl
hienonnettua lehtipersiljaa (halutessasi)
Kastike
200 g
kermaviiliä
125 g
smetanaa
1 rkl
sitruunamehua
½ tl
suolaa
½ tl
sokeria

Keltainen rosolli – ohje:

  1. Pese keltajuuret, porkkanat ja perunat. Laita keltajuuret kattilaan. Keitä 20 minuuttia. Lisää porkkanat ja perunat. Jatka keittämistä 20 minuuttia lisää tai kunnes kaikki kasvikset ovat kypsiä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  2. Kuori ja kuutioi juurekset. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi omena ja kurkku. Sekoita kaikki kasvikset keskenään tai laita tarjoiluastiaan raidoittain. Lisää halutessasi yrttisilppu.
  3. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Tarjoile keltaisen rosollin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt