0(0)
Vaihda väriä! Keltainen rosolli saa aurinkoisen värinsä keltajuuresta
Gluteeniton
Kasvis
Munaton
1 h 5 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 45 min
Keltainen rosolli on mukavaa vaihtelua perinteisen punaiselle versiolle. Punajuuri korvataan keltajuurella, jonka seurana on tutut ainekset. Kastike tehdään kermaviilin ja smetanan sekoituksesta.
15.12.2020
 |
Meillä kotona
Reseptin ainekset
4 annosta
4keltajuurta
2porkkanaa
2perunaa
1sipuli
1omena
1maustekurkku
1 dlhienonnettua lehtipersiljaa (halutessasi)
Kastike
200 gkermaviiliä
125 gsmetanaa
1 rklsitruunamehua
½ tlsuolaa
½ tlsokeria

Keltainen rosolli – ohje:

  1. Pese keltajuuret, porkkanat ja perunat. Laita keltajuuret kattilaan. Keitä 20 minuuttia. Lisää porkkanat ja perunat. Jatka keittämistä 20 minuuttia lisää tai kunnes kaikki kasvikset ovat kypsiä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  2. Kuori ja kuutioi juurekset. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi omena ja kurkku. Sekoita kaikki kasvikset keskenään tai laita tarjoiluastiaan raidoittain. Lisää halutessasi yrttisilppu.
  3. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Tarjoile keltaisen rosollin kanssa.
1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo