Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Keikauskakku raparperista – nappaa Sikke Sumarin ohje

1 h 5 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 40 min

Keikauskakku raparperista on ihanan mehevä ja raikas. Kokeile Sikke Sumarin ihanaa ohjetta!

5.7.2005
Reseptin ainekset
6 annosta
Vuokaan
50 g
voita
1½ dl
fariinisokeria
500 g
raparperia
Taikina
100 g
voita
1 dl
sokeria
2
munaa
1 rkl
kardemummaa
1 tl
leivinjauhetta
1½ dl
vehnäjauhoja

Keikauskakku raparperista – ohje:

  1. Levitä juustohöylällä otetut voilastut tasaiseksi kerrokseksi vuoan pohjalle. Ripottele sokeri tasaisesti päälle. Kuori ja viipaloi raparperit ja lado ne vuokaan.
  2. Sekoita pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen, hyvin sekoittaen. Lisää kardemumma ja leivinjauhe jauhoihin. Lisää seos taikinaan siivilän läpi seuloen. Levitä taikina kahdella lusikalla raparperiviipaleiden päälle vuokaan.
  3. Paista 180-asteisessa uunissa puolisen tuntia tai kunnes tortun pinta on kullanruskea.
  4. Anna jäähtyä kymmenisen minuuttia ja kumoa tarjoiluvadille. Tarjoa raparperi-keikauskakku vaniljajäätelön kanssa.

Vinkki!

Kokeile myös mehevää raparperipiirakkaa, joka on suosituin raparperiohjeemme vuodesta toiseen! Reseptillä leivot helposti pellillisen herkullista piirakkaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt