Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kaura-omenapiirakka kaikilla herkuilla – sulatettu valkosuklaa ja kookoshiutaleet tekevät taikoja

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Kaura-omenapiirakka saa ihanan tuhdin rakenteen, kun lisäät taikinaan sulatettua valkosuklaata, kondensoitua maitoa ja kookoshiutaleita. Parhaimmillaan tahmea herkku on seuraavana päivänä.

6.9.2018
Reseptin ainekset
20 annosta
Kaura-omenapiirakka
150 g
voita
100 g
valkosuklaata
1/2 dl
sokeria
2
munaa
1 tlk
kondensoitua maitoa (397 g)
2 dl
vehnäjauhoja
1 1/2 dl
kaurahiutaleita
1 dl
kookoshiutaleita
1 tl
leivinjauhetta
1/4 tl
suolaa
2 tl
kanelia
1
omena (pieneksi kuutioituna)
Päälle
2
pientä omenaa viipaloituna
1 dl
mustaherukoita
Koristelu
50 g
valkosuklaata (sulatettuna)

Kaura-omenapiirakka – ohje:

  1. Voitele vuoka (25 cm x 30 cm). Sulata voi ja suklaa mikrossa varovasti miedolla lämmöllä viidentoista sekunnin välein sekoittaen tai liedellä kattilassa. Anna hieman jäähtyä. Lisää sokeri, munat ja kondensoitu maito sekä omenakuutiot.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan nopeasti sekoittaen. Kaada taikina vuokaan. Painele päälle viipaloidut omenat ja mustaherukat.
  3. Paista 180-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia. Kaura-omenapiirakka saa jäädä keskeltä tahmeaksi.
  4. Jäähdytä kaura-omenapiirakka ja nosta se peitettynä viileään vetäytymään. Koristele valkosuklaalla. Kaura-omenapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt