Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Puraise paperia!

Katkarapu-kimchikääröt – pehmeiksi haudutetut riisipaperikääryleet ovat kuin lämmin versio kesärullista

40 min

Vietnamilaisten katkarapu-kimchikääröjen sisään on rullattu helppo mutta makuja pursuava kimchi-katkaraputäyte.

5.11.2025
Reseptin ainekset
8 annosta
1 pkt (134 g)
riisipaperia
Täyte
1 ps (180 g)
pakastekatkarapuja (MSC)
1 pkt (160 g)
valmista kimchiä
2
kevätsipulinvartta
1 rku
korianteria
1 rku
thaibasilikaa
Kastike
½ dl
sitruunanmehua
1 rkl
riisiviinietikkaa
1 rkl
kalakastiketta
2 tl
sokeria
1 tl
soijakastiketta
¼ tl
mustapippuria

Katkarapu-kimchikääröt – ohje:

  1. Sulata katkaravut. Valuta, kuivaa ja hienonna ravut. Hienonna myös kimchi, kevätsipulit ja yrtit. Jätä vähän sipulia ja yrttejä koristeluun ja sekoita loput täytteen ainekset kulhossa.
  2. Yhdistä kastikkeen ainekset.
  3. Täytä iso laakea lautanen vedellä. Laita yksi riisipaperi kerrallaan veteen ja liota noin 10 sekuntia niin, että riisipaperi notkistuu. Laita paperi työalustalle ja lusikoi päälle täytettä. Taita riisipaperin reunat täytteen päälle ja kääri riisipaperi rullalle. Liota toinen riisipaperi ja kääri täytetty rulla siihen. Laita valmiit kääröt kevyesti öljytylle leivinpaperille siksi aikaa, kun täytät loput.
  4. Kiehauta 2 litraa vettä isossa paistinpannussa. Laita muutama riisipaperikäärö kerrallaan kevyesti poreilevaan veteen ja keitä muutaman minuutin ajan. Ota kääröt vedestä reikäkauhalla ja valuta hetki. Laita ne tarjoilulautaselle ja ripottele pinnalle loput kevätsipulit ja yrtit. Valuta päälle kastiketta juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt