Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kasvispasta – maistuvaa arkiruokaa parhaimmillaan! Herkullisin versio syntyy, kun valitset kauden raaka-aineita

20 min

Kasvispasta on todellinen kameleonttiresepti, jota voit muovata makumieltymystesi ja satokausien mukaan. Säilykekirsikkatomaattien sijaan voit käyttää myös säilöttyjä San Marzano -tomaatteja tai tuoreita kirsikkatomaatteja ja laadukasta tomaattimurskaa.

11.9.2022
Reseptin ainekset
4 annosta
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
1
porkkana
1 (400 g)
kesäkurpitsa
1
punainen paprika
3 rkl
oliiviöljyä
400 g
säilykekirsikkatomaatteja
1 rkl
balsamiviinietikkaa
½ rkl
sokeria
¾ tl
suolaa
½ t
mustapippuria
⅓ tl
chilihiutaleita
½−1 dl
pastan keitinvettä
Lisäksi
400 g
pastaa
Viimeistely
basilikaa ja oreganoa

Kasvispasta – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori porkkana ja leikkaa se lastuiksi perunankuorimaveitsellä.
  2. Leikkaa kesäkurpitsa ja paprika paloiksi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulit. Lisää kesäkurpitsat ja paprikat. Paista noin 5 minuuttia, kunnes kasvikset saavat vähän väriä ja pehmenevät.
  3. Lisää porkkanasuikaleet ja tomaattisäilyke. Mausta balsamiviinietikalla, sokerilla, suolalla, mustapippurilla ja chilillä.
  4. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Lisää kastikkeeseen tarvittaessa tilkka keitinvettä. Valuta pasta ja sekoita kastikkeeseen. Viimeistele kasvispasta tuoreyrteillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt