Maku

Karitsan paahtopaistit bistrotyyliin

1 h 20 min
4.6
5

Karitsan paahtopaistit bistrotyyliin

GL
LA
MA
MU
5
4.6
Rosmariini ja valkosipuli maustavat karitsan paahtopaistit klassisen herkullisiksi grillattaviksi. Tarjoa lisäksi vaniljaista vuohenjuustokastiketta ja valkosipuliherneitä.
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 800 gkaritsan paahtopaistia (4 kpl)

Marinadi

  • 1 dloliiviöljyä
  • 1/2 dlpunaviinietikkaa
  • 1/2 dlfariinisokeria
  • 3 kplvalkosipulinkynttä (viipaloituna)
  • 2 rkltuoretta rosmariinia
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

1 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN1 h

Valmista grillatut karitsan paahtopaistit näin:

Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Upota paahtopaistit marinadiin. Anna maustua huoneenlämmössä tunnin ajan tai jääkaapissa vuorokauden verran. Kääntele lihoja muutaman kerran.

Ota lihat marinadista ja kuivaa talouspaperilla. Grillaa lihat molemmin puolin kauniin värisiksi. Hieman punertavana paahtopaistin sisälämpötila on 57 astetta. Anna lihojen vetäytyä folion alla muutama minuutti ennen tarjoilua.

Tarjoa lisänä vaniljaista vuohenjuustokastiketta ja valkosipuliherneitä.

MITÄ PIDIT?
4.6
Katso myös nämä