


Karitsan paahtopaistit bistrotyyliin – paista lihat grillissä ja tarjoile maistuvien lisukkeiden kera!
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Bistrotyyliset karitsan paahtopaistit maustetaan rosmariinilla ja valkosipulilla ja paistetaan herkullisiksi grillissä. Tarjoa lihan seurana vaniljaista vuohenjuustokastiketta ja valkosipuliherneitä.
Reseptin ainekset
4 annosta
800 g (4 kpl)
karitsan paahtopaistia (4 kpl)
Marinadi
1 dl
oliiviöljyä
1/2 dl
punaviinietikkaa
1/2 dl
fariinisokeria
3 kpl
valkosipulinkynttä (viipaloituna)
2 rkl
tuoretta rosmariinia
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Valmista karitsan paahtopaistit näin:
- Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Upota paahtopaistit marinadiin. Anna maustua huoneenlämmössä tunnin ajan tai jääkaapissa vuorokauden verran. Kääntele lihoja muutaman kerran.
- Ota lihat marinadista ja kuivaa talouspaperilla. Grillaa lihat molemmin puolin kauniin värisiksi. Hieman punertavana paahtopaistin sisälämpötila on 57 astetta. Anna lihojen vetäytyä folion alla muutama minuutti ennen tarjoilua.
- Tarjoa lisänä vaniljaista vuohenjuustokastiketta ja valkosipuliherneitä.
Vinkki!
Jos grilli puuttuu, voi lihat valmistaa myös pannulla. Kurkkaa perinteisten karitsan paahtopaistien resepti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat