Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Karitsan paahtopaistit bistrotyyliin – paista lihat grillissä ja tarjoile maistuvien lisukkeiden kera!

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Bistrotyyliset karitsan paahtopaistit maustetaan rosmariinilla ja valkosipulilla ja paistetaan herkullisiksi grillissä. Tarjoa lihan seurana vaniljaista vuohenjuustokastiketta ja valkosipuliherneitä.

23.6.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
800 g (4 kpl)
karitsan paahtopaistia (4 kpl)
Marinadi
1 dl
oliiviöljyä
1/2 dl
punaviinietikkaa
1/2 dl
fariinisokeria
3 kpl
valkosipulinkynttä (viipaloituna)
2 rkl
tuoretta rosmariinia
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria

Valmista karitsan paahtopaistit näin:

  1. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Upota paahtopaistit marinadiin. Anna maustua huoneenlämmössä tunnin ajan tai jääkaapissa vuorokauden verran. Kääntele lihoja muutaman kerran.
  2. Ota lihat marinadista ja kuivaa talouspaperilla. Grillaa lihat molemmin puolin kauniin värisiksi. Hieman punertavana paahtopaistin sisälämpötila on 57 astetta. Anna lihojen vetäytyä folion alla muutama minuutti ennen tarjoilua.

Vinkki!

Jos grilli puuttuu, voi lihat valmistaa myös pannulla. Kurkkaa perinteisten karitsan paahtopaistien resepti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt