Maku

Valkosipuliherneet

15 min
5
0

Valkosipuliherneet

GL
KA
MU
0
5
Voissa paistetut, mintulla maustetut valkosipuliherneet ovat vastustamaton lisäke grilliruoille.
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 rklvoita
  • 200 gherneitä
  • 100 gsokeriherneenpalkoja
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (viipaloituna)
  • 1/2 dltuoretta minttua (silputtuna)
  • 3 kpllaakerinlehteä (tuoretta)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 dlsipulia (grillattuja ja paloiteltuja, esim. Sacla)

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Kuumenna voi paistokasarissa. Lisää jäiset herneet.

Halkaise kohmeiset palot pituussuunnassa ja kääntele ne joukkoon valkosipulien kera. Kuumenna ja mausta. Lisää lopuksi joukkoon säilykesipulit.

Tarjoa valkosipuliherneet saman tien liharuokien lisäkkeenä.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä