Maku

Valkosipuliherneet

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Voissa paistetut, mintulla maustetut valkosipuliherneet ovat vastustamaton lisäke grilliruoille.
GL
KA
MU
5
0
Julkaistu: 23.6.2014


Ainekset (4 annosta)

  • 2 rklvoita
  • 200 gherneitä
  • 100 gsokeriherneenpalkoja
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (viipaloituna)
  • 1/2 dltuoretta minttua (silputtuna)
  • 3 kpllaakerinlehteä (tuoretta)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1 dlsipulia (grillattuja ja paloiteltuja, esim. Sacla)
Tulosta

Kuumenna voi paistokasarissa. Lisää jäiset herneet.

Halkaise kohmeiset palot pituussuunnassa ja kääntele ne joukkoon valkosipulien kera. Kuumenna ja mausta. Lisää lopuksi joukkoon säilykesipulit.

Tarjoa valkosipuliherneet saman tien liharuokien lisäkkeenä.

Kommentoi »