


Valkosipuliherneet
15 min
Voissa paistetut, mintulla maustetut valkosipuliherneet ovat vastustamaton lisäke grilliruoille.
Reseptin ainekset
4 annosta
2 rkl
voita
200 g
herneitä
100 g
sokeriherneenpalkoja
2 kpl
valkosipulinkynttä (viipaloituna)
1/2 dl
tuoretta minttua (silputtuna)
3 kpl
laakerinlehteä (tuoretta)
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1 dl
sipulia (grillattuja ja paloiteltuja, esim. Sacla)
Kuumenna voi paistokasarissa. Lisää jäiset herneet.
Halkaise kohmeiset palot pituussuunnassa ja kääntele ne joukkoon valkosipulien kera. Kuumenna ja mausta. Lisää lopuksi joukkoon säilykesipulit.
Tarjoa valkosipuliherneet saman tien liharuokien lisäkkeenä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat