Maku

Karitsan paahtopaisti – juhlapöydän mehevä klassikko

24 h 20 min
GL
MA
MU
3.87
2

Karitsan paahtopaisti on juhlapöydän kruunu ja kaiken lisäksi helppo valmistaa! Yrttinen ja valkosipulinen marinadi antaa lihalle makua ja paistinpannulla karitsan paahtopaistit saavat maukkaan paistopinnan.
Tulosta
Kuvat Sanna Peurakoski

Ainekset (6 annosta)

  • 1 kgkaritsan paahtopaistia (6 kpl)

Marinadi

  • 1 dloliiviöljyä
  • 4 kplvalkosipulinkynttä (lohkottuna)
  • 2 rkltuoretta rosmariinia (4 oksan lehdet)
  • 1/2 dltuoretta minttua
  • 3/4 tlmerisuolaa
  • 1/2 tlvalkopippuria

Paistamiseen

  • 2 rklvoita

Voiteluun

  • 1 rklvoita

Tee näin

24 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN24 h
MITÄ PIDIT?
3.87