Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kantarellipyttipannu saa kirpeän kaverin jalapenokastikkeesta – mutkaton resepti ilahduttaa

30 min

Paista edelliseltä aterialta jääneistä keitetyistä perunoista herkullinen kantarellipyttipannu! Lisukkeeksi sopii yrttinen ja aavistuksen kirpeä jalapenokastike.

16.8.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
6
keitettyä perunaa
2
kesäkurpitsaa
1
punasipuli
2
valkosipulinkynttä
1 l
kantarelleja
2 + 1 rkl
voita
1 tl
suolaa
4
munaa
Jalapenokastike
10
säilöttyä vihreää jalapenoviipaletta (esim. Pirkka)
½ rku
basilikaa
½ rku
korianteria
2 tl
dijonin sinappia
¼ tl
suolaa
1 dl
öljyä

Kantarellipyttipannu ja jalapenokastike – ohje:

  1. Tee ensin kastike. Mittaa aineet korkeaan, kapeaan kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
  2. Leikkaa perunat, kesäkurpitsat ja punasipuli suupaloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Puhdista ja leikkaa isoimmat kantarellit puoliksi.
  3. Paista kantarelleja, sipulia ja valkosipulia voissa noin 5 minuuttia. Lusikoi sieni-sipuliseos pannulta ja pidä lämpimänä folion alla.
  4. Lisää nokare voita pannuun ja paista seuraavaksi perunoita ja kesäkurpitsaa noin 5 minuuttia. Siirrä sieni-sipuliseos takaisin pannulle ja mausta suolalla.
  5. Paista munat toisella pannulla tilkassa voita häränsilmiksi. Tarjoa pyttiksen kanssa paistettuja munia ja jalapenokastiketta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt