


Kantarellipyttipannu saa kirpeän kaverin jalapenokastikkeesta – mutkaton resepti ilahduttaa
30 min
Paista edelliseltä aterialta jääneistä keitetyistä perunoista herkullinen kantarellipyttipannu! Lisukkeeksi sopii yrttinen ja aavistuksen kirpeä jalapenokastike.
Reseptin ainekset
4 annosta
6
keitettyä perunaa
2
kesäkurpitsaa
1
punasipuli
2
valkosipulinkynttä
1 l
kantarelleja
2 + 1 rkl
voita
1 tl
suolaa
4
munaa
Jalapenokastike
10
säilöttyä vihreää jalapenoviipaletta (esim. Pirkka)
½ rku
basilikaa
½ rku
korianteria
2 tl
dijonin sinappia
¼ tl
suolaa
1 dl
öljyä
Kantarellipyttipannu ja jalapenokastike – ohje:
- Tee ensin kastike. Mittaa aineet korkeaan, kapeaan kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Leikkaa perunat, kesäkurpitsat ja punasipuli suupaloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Puhdista ja leikkaa isoimmat kantarellit puoliksi.
- Paista kantarelleja, sipulia ja valkosipulia voissa noin 5 minuuttia. Lusikoi sieni-sipuliseos pannulta ja pidä lämpimänä folion alla.
- Lisää nokare voita pannuun ja paista seuraavaksi perunoita ja kesäkurpitsaa noin 5 minuuttia. Siirrä sieni-sipuliseos takaisin pannulle ja mausta suolalla.
- Paista munat toisella pannulla tilkassa voita häränsilmiksi. Tarjoa pyttiksen kanssa paistettuja munia ja jalapenokastiketta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat