Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kaneli-tiikerikakku

1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min

Kaneli-tiikerikakussa klassikkoherkku saa uudet raidat. Kakkutaikina maustetaan kanelilla, appelsiinimehulla ja tilkalla kermaa.

21.10.2015
Reseptin ainekset
20 palaa
Kaneli-tiikerikakku
250 g
voita
2 1/2 dl
sokeria
4
kananmunaa
1 dl
appelsiinimehua
4 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
4 rkl
kanelia
2 rkl
kermaa

Kaneli-tiikerikakku – ohje:

  1. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri.
  2. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
  3. Sekoita joukkoon appelsiinimehu. Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri ja sekoita ne taikinaan.
  4. Ota kolmannes taikinasta. Sekoita siihen kaneli ja kerma.
  5. Voitele ja korppujauhota vuoka (tilavuus 1,8 l). Laita puolet vaaleasta taikinasta vuokaan. Lisää kanelitaikina sekä loput vaaleasta  taikinasta. Pistele haarukalla sieltä täältä, jotta taikinat sekoittuvat.
  6. Paista uunin alaosassa 175 asteessa noin 50–60 minuuttia. Kokeile kypsyyttä puutikulla. Kaneli-tiikerikakku on valmis, kun tikkuun ei tartu raakaa taikinaa. Kumoa jäähtyneenä.

Vinkki!

Kurkkaa myös ikisuosittu perinteisen tiikerikakun ohje!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt