Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kandeeratut appelsiinit – suloiset koristeet kakkuihin ja muihin herkkuihin

Kandeeratut appelsiinit ovat upeita koristeita kakkuihin ja muihin leivonnaisiin. Ne säilyvät jääkaapissa sokeroimattomina kolme viikkoa; sokeroi ne vasta juuri ennen käyttöä. Sokeroituina ne säilyvät huoneenlämmössä noin viikon.

14.12.2022
Reseptin ainekset
2
appelsiinia
1 dl
sokeria
1 ½ dl
vettä
2
tähtianista
2 dl
erikoishienoa sokeria
(suklaata)

Kandeeratut appelsiinit – ohje:

  1. Pese appelsiinit huolellisesti. Leikkaa ne ohuiksi renkaiksi.
  2. Ryöppää appelsiinit kahteen kertaan reilussa kiehuvassa vedessä. Vaihda vesi välissä. Näin saat pahimman kitkeryyden pois kuorista.
  3. Mittaa sokeri, vesi ja tähtianis kattilaan ja kiehauta. Keitä appelsiinirenkaita sokeriliemessä hiljalleen noin 45 minuuttia.
  4. Nosta appelsiinit leivinpaperille. Jäähdytä. Kuivata siivuja huoneenlämmössä noin vuorokausi. Voit kääntää ne puolivälissä.
  5. Leikkaa kuivuneet appelsiinirenkaat sopiviksi paloiksi. Pyörittele palat sokerissa tai kasta sulatettuun suklaaseen.

Vinkki!

Koristele kandeeratuilla appelsiineilla esimerkiksi upea appelsiini-suklaajuustokakku.

Appelsiini-suklaajuustokakku
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt