Tässä tulee helppojen kesäherkkujen ykkönen! Kääretorttu-jäätelökakku valmistuu vaikka kaupan valmiista kääretortusta
Gluteeniton
3 h 40 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 3 h 10 min
Kun kaksi makeaa suosikkia yhdistetään, on lopputulos tuplasti herkullisempi! Kääretorttu-jäätelökakku kootaan kääretorttuviipaleista, joiden väliin lisätään kunnon kerros jäätelöä.
Sekoita jäätelö notkeaksi ja levitä se torttuviipaleiden päälle. Asettele loput torttuviipaleet päällimmäiseksi.
Peitä vuoka kelmulla. Pakasta 3–4 tuntia. Nosta vuoka noin 15 minuuttia ennen tarjoamista huoneenlämpöön. Koristele kakku mansikoilla.
Vinkki!
Oikaise ja tee jätskikakku kaupan valmiista mansikkakääretortusta.
Valmistus vaihe vaiheelta
Vaihe 1
Leikkaa kääretortusta 18 parin sentin paksuista viipaletta
Vaihe 2
Vuoraa vuoka tuorekelmulla, jos haluat nostaa kakun tarjolle toiseen astiaan. Jos tarjoat kakun vuosta, kelmua ei tarvita. Asettele 9 torttuviipaletta vuoan pohjalle.
Vaihe 3
Pehmitä jäätelö notkeaksi ja lusikoi se vuokaan torttuviipaleiden päälle.
Vaihe 4
Asettele loput kääretorttuviipaleet jäätelön päälle. Peitä vuoka kelmulla ja nosta pakastimeen.