Juustolla höystetty suppilovahverokeitto

30 min
5
0

Juustolla höystetty suppilovahverokeitto

Suppilovahverokeitto sulatejuustolla höystettynä on taivaallista!
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 400 gsuppilovahveroita
  • 2 kplsipulia kuutioituna
  • 1 kplvalkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 2 rklvoita paistamiseen
  • 3 rklvehnäjauhoja
  • 1 lkasvislientä
  • 4 dlruokakermaa
  • 250 gkoskenlaskija sulatejuustoa (voimakas)
  • ½ dltuoretta timjamia hienonnettuna
  • ½ tlsuolaa myllystä
  • 1/4 tlmustapippuria myllystä

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Putsaa suppilovahverot ja pilko veitsellä. Sulata voi kattilassa ja kuullota sipuleita muutaman minuutin ajan.

Lisää kattilaan suppilovahverot ja hienonnettu valkosipuli. Kuullota vielä muutaman minuutin ajan.

Lisää vehnäjauhot ja kuullota hetki. Lisää kuuma kasvisliemi ja sekoita hyvin.

Kuumenna suppilovahverokeitto kiehuvaksi ja mausta timjamilla. Keitä suppilovahverokeittoa 5 minuutin ajan.

Lisää ruokakerma ja keitä vielä 5 minuuttia.

Lisää kuutioitu sulatejuusto ja keitä suppilovahverokeittoa vielä 5 minuutin ajan.

Mausta keitto suolalla ja mustapippurilla.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä