Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Juustoinen suppilovahverokeitto

30 min

Suppilovahverokeitto sulatejuustolla höystettynä on taivaallista!

Reseptin ainekset
6 annosta
400 g
suppilovahveroita
2 kpl
sipulia kuutioituna
1 kpl
valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 rkl
voita paistamiseen
3 rkl
vehnäjauhoja
1 l
kasvislientä
4 dl
ruokakermaa
250 g
Koskenlaskija-sulatejuustoa (voimakas)
½ dl
tuoretta timjamia hienonnettuna
½ tl
suolaa myllystä
1/4 tl
mustapippuria myllystä

Juustoinen suppilovahverokeitto – ohje:

  1. Putsaa suppilovahverot ja pilko veitsellä. Sulata voi kattilassa ja kuullota sipuleita muutaman minuutin ajan.
  2. Lisää kattilaan suppilovahverot ja hienonnettu valkosipuli. Kuullota vielä muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää vehnäjauhot ja kuullota hetki. Lisää kuuma kasvisliemi ja sekoita hyvin.
  4. Kuumenna suppilovahverokeitto kiehuvaksi ja mausta timjamilla. Keitä suppilovahverokeittoa 5 minuutin ajan.
  5. Lisää ruokakerma ja keitä vielä 5 minuuttia.
  6. Lisää kuutioitu sulatejuusto ja keitä suppilovahverokeittoa vielä 5 minuutin ajan.
  7. Mausta juustoinen suppilovahverokeitto suolalla ja mustapippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt