


Juustoinen suppilovahverokeitto
30 min
Suppilovahverokeitto sulatejuustolla höystettynä on taivaallista!
Reseptin ainekset
6 annosta
400 g
suppilovahveroita
2 kpl
sipulia kuutioituna
1 kpl
valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 rkl
voita paistamiseen
3 rkl
vehnäjauhoja
1 l
kasvislientä
4 dl
ruokakermaa
250 g
Koskenlaskija-sulatejuustoa (voimakas)
½ dl
tuoretta timjamia hienonnettuna
½ tl
suolaa myllystä
1/4 tl
mustapippuria myllystä
Juustoinen suppilovahverokeitto – ohje:
- Putsaa suppilovahverot ja pilko veitsellä. Sulata voi kattilassa ja kuullota sipuleita muutaman minuutin ajan.
- Lisää kattilaan suppilovahverot ja hienonnettu valkosipuli. Kuullota vielä muutaman minuutin ajan.
- Lisää vehnäjauhot ja kuullota hetki. Lisää kuuma kasvisliemi ja sekoita hyvin.
- Kuumenna suppilovahverokeitto kiehuvaksi ja mausta timjamilla. Keitä suppilovahverokeittoa 5 minuutin ajan.
- Lisää ruokakerma ja keitä vielä 5 minuuttia.
- Lisää kuutioitu sulatejuusto ja keitä suppilovahverokeittoa vielä 5 minuutin ajan.
- Mausta juustoinen suppilovahverokeitto suolalla ja mustapippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
