Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Ranskalaiseen tyyliin

Juustolautanen – valitse lempijuustojasi ja kruunaa herkut salaatilla kirpakan vinegretin kera

1 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 0 min

Ranskassa syödään pitkällä illallisella aina juustoja ennen jälkiruokaa. Juustojen kanssa nautitaan myös salaattia koukuttavan vinegretin kanssa. Valitse juustolautaselle kolme erityyppistä juustoa, esimerkiksi punahome-, valkohome- ja lampaanmaitojuustoa.

Reseptin ainekset
4 annosta
Juustolautanen
50 g
Saint Albrey -punahome-juustoa
50 g
Brie de Meux -valkohomejuustoa
50 g
Pecorino sardo -lampaanmaitojuustoa
Lisäksi
3
endiiviä
2 dl
saksanpähkinöitä
Vinegretti
6 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
valkoviinietikkaa
¼ tl
suolaa
⅙ tl
mustapippuria

Juustolautanen – ohje:

  1. Ota juustot huoneenlämpöön vähintään tunti ennen ruokailua.
  2. Leikkaa endiiveistä kanta pois ja erottele lehdet vadille. Sekoita vinegretin ainekset keskenään ja valuta endiivien päälle.
  3. Leikkaa juustot annospaloiksi. Asettele juustot, endiivit ja pähkinät lautasille.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt