Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helppo joulukuusifocaccia – joulun suloisimman leivän koristekuusi syntyy rosmariinista ja pikkutomaateista

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Joulukuusifocaccia on nopea leivottava, koska sille riittää yksi kohotus. Tätä on kokeiltava!

21.11.2023
Reseptin ainekset
20 palaa
1 ps
kuivahiivaa
2 tl
hunajaa
1 ½ tl
suolaa
3 ½ dl
lämmintä vettä (42-asteista)
7 dl
00-jauhoja tai pizzajauhoja
½ dl
oliiviöljyä
5
kirsikkatomaattia
1
ruukku rosmariinia
n. 1 tl
sormisuolaa
n. 4 rkl
oliiviöljyä ((puolet vuokaan ja puolet focaccian päälle))

Helppo joulukuusifocaccia – ohje:

  1. Sekoita hiiva, hunaja, suola ja lämmin vesi keskenään isossa kulhossa. Sekoita joukkoon jauhot ja oliiviöljy. Sekoita taikina tasaiseksi mutta älä vaivaa. Taikina saa olla melko löysää.
  2. Öljyä suorakaiteen muotoinen pikkupelti (n. 25 x 35 cm) ja kaada taikina pellille. Levitä tasaiseksi jauhotetuin käsin. Anna kohota liinan alla noin 40 minuuttia.
  3. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi. Tee kirsikkatomaateista ja rosmariinintupsuista joulukuusikoristelu foccacian päälle. Ripottele päälle sormisuolaa ja oliiviöljyä. Kypsennä 225 asteessa 15–20 minuuttia.

Vinkki!

Kuusifocaccian voi koristella kirsikkatomaattipallojen sijaan myös puolitetuilla oliiveilla.

Kuusifocaccia
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt