Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Maailman paras jauhelihakastike pelastaa arkesi

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Tämä jauhelihakastike toimii pastan kanssa, kaalilaatikossa, chili con carnessa sekä lämpimien leipien, pizzojen ja tortillojen täytteenä. Tee siis samalla iso satsi pakastimeen. Pienellä vaivalla pelastat monta arki-iltaa.

22.2.2016
Reseptin ainekset
4–5 annosta
1
sipuli
1–2
valkosipulinkynttä
1
porkkana
1–2
varsisellerin vartta
1 rkl
ruokaöljyä
400 g
jauhelihaa
1 prk
paseerattua tomaattia (500 g)
1 tl
suolaa
1 tl
timjamia
rouhittua mustapippuria
1 tl
sokeria
2 tl
punaviinietikkaa

Maailman paras jauhelihakastike – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipulit ja kuutioi porkkana. Kuutioi myös varsisellerin varret. 
  2. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota sipuli sekä muut kasvikset keskilämmöllä. Siirrä kasvikset kattilaan. 
  3. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja ruskista jauheliha. Kumoa myös ruskistunut jauheliha kattilaan.
  4. Jatka jauhelihakastikkeen valmistusta kattilassa. Lisää paseerattu tomaatti sekä mausteet etikkaa lukuun ottamatta. Keitä 20–30 minuuttia hiljalleen poreillen. Sekoita jauhelihakastiketta välillä.
  5. Viimeistele etikkatilkalla. Tarjoa jauhelihakastike pastan kanssa tai käytä tortillojen, pizzan tai piirakan täytteenä.

Vinkit!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt