Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Italialainen tattirisotto

30 min

Tattirisotto saa täyteläisen maun tuoreista tateista. Jätä risotto lusikoitavan löysäksi ja viimeistele parmesaanilla ja persiljalla.

15.11.2006
Reseptin ainekset
4 annosta
4 rkl
oliiviöljyä
50 g
voita
200 g
risottoriisiä (Arborio)
400 g
tatteja (viipaloituna)
2
sipulia (silputtuna)
1
valkosipulinkynsi (murskattuna)
2 dl
kuivaa valkoviiniä
2 dl
vettä
2 dl
kasvislientä
1 dl
parmesaanijuustoa (lastuina)
1 dl
lehtipersiljaa
1/4 tl
merisuolaa
1/4 tl
mustapippuria

Italialainen tattirisotto – ohje:

  1. Kuumenna öljy kattilassa tai pannulla. Lisää voi ja riisi, sekoittele ja anna riisien paahtua läpikuultaviksi.
  2. Lisää tattiviipaleet sekä sipulisilppu. Anna kuullottua ja paahtua kevyesti. Lisää valkosipuli ja valkoviini. Hämmennä riisiä ja sieniseosta niin, ettei riisi pääse palamaan pohjaan. Lämpö on hyvä pitää mietona.
  3. Lisää nestettä vähitellen ja anna risoton hautua hiljalleen napsahtavan kypsäksi. Tattirisoton kuuluu olla lusikoitavan löysää.
  4. Mausta italialainen tattirisotto parmesaanilastuilla, persiljalla, suolalla ja mustapippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt