1,8(101)
Lihapullapasta kuin paikan päällä Italiassa – ota talteen helppo resepti
Munaton
30 min
Lihapullapasta on uusi arjen luottoreseptisi! Mausta lihapullataikina valmiilla pestokastikkeella, pyörittele pulliksi ja tipauta ne tomaattikastikkeeseen kypsymään. Tämän helpompaa ei lihapullapastan valmistaminen enää voi olla!
1.11.2016
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Lihapullapasta
2 kplsalottisipulia
1 kplvalkosipulinkynttä
1 rkloliiviöljyä
800 g (2 prk)tomaattia (kuorittuja tomaatteja, säilyke)
1 rkloreganoa
1 tlsokeria
1 tlsuolaa
1/4 tlcayennenpippuria
1 rklsitruunankuoriraastetta (luomu)
400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
90 g (½ prk)pestoa
300 gspagettia

Lihapullapasta – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipulit ja kuullota ne öljyssä kattilassa. Lisää tomaatit, huuhtele tölkit vedellä (1 dl) ja kaada neste joukkoon. Mausta oreganolla, sokerilla, suolalla ja pippurilla.
  2. Lisää sitruunankuoriraaste ja keitä 15 minuuttia.
  3. Sekoita sillä aikaa jauheliha ja pesto keskenään ja pyörittele massasta pieniä lihapullia. Soseuta kastike sauvasekoittimella. Pudottele lihapullat kastikkeeseen ja keitä vielä 3–5 minuuttia lihapullien koosta riippuen.
  4. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita kastikkeeseen.
  5. Raasta lihapullapastan päälle parmesaanijuustoraastetta.

Vinkki!

Tekisikö mieli perinteisiä lihapullia? Kurkkaa resepti, jolla valmistat herkulliset lihapullat helposti uunissa.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo