Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lihapullapasta kuin paikan päällä Italiassa – ota talteen helppo resepti

30 min

Lihapullapasta on uusi arjen luottoreseptisi! Mausta lihapullataikina valmiilla pestokastikkeella, pyörittele pulliksi ja tipauta ne tomaattikastikkeeseen kypsymään. Tämän helpompaa ei lihapullapastan valmistaminen enää voi olla!

1.11.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
Lihapullapasta
2 kpl
salottisipulia
1 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
oliiviöljyä
800 g (2 prk)
tomaattia (kuorittuja tomaatteja, säilyke)
1 rkl
oreganoa
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
1/4 tl
cayennenpippuria
1 rkl
sitruunankuoriraastetta (luomu)
400 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
90 g (½ prk)
pestoa
300 g
spagettia

Lihapullapasta – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipulit ja kuullota ne öljyssä kattilassa. Lisää tomaatit, huuhtele tölkit vedellä (1 dl) ja kaada neste joukkoon. Mausta oreganolla, sokerilla, suolalla ja pippurilla.
  2. Lisää sitruunankuoriraaste ja keitä 15 minuuttia.
  3. Sekoita sillä aikaa jauheliha ja pesto keskenään ja pyörittele massasta pieniä lihapullia. Soseuta kastike sauvasekoittimella. Pudottele lihapullat kastikkeeseen ja keitä vielä 3–5 minuuttia lihapullien koosta riippuen.
  4. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita kastikkeeseen.
  5. Raasta lihapullapastan päälle parmesaanijuustoraastetta.

Vinkki!

Tekisikö mieli perinteisiä lihapullia? Kurkkaa resepti, jolla valmistat herkulliset lihapullat helposti uunissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt