Helppo inkivääripannacotta – klassikon jouluversiossa maistuvat lämmittävä inkivääri, kirsikka ja kookos
Munaton
Gluteeniton
2 h 50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h 30 min
Raikas inkivääripannacotta kruunaa jouluaterian. Pannacottan valmistus vie aikaasi vain kymmenisen minuuttia ja kirsikka-kookoskastike toisen mokoman. Herkku hyytyy jääkaapissa parissa tunnissa, mutta voit valmistaa sen halutessasi jo päivää tai paria ennen juhlaa.
Mittaa kerma, sokeri ja inkivääri kattilaan. Keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
Purista pehmenneistä liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois. Lisää liivatteet kuumaan kermaan ja sekoita, kunnes ne liukenevat. Anna seoksen jäähtyä hetki.
Sekoita kermaseokseen jogurtti. Jaa seos annoslaseihin ja lusikoi päälle kirsikkakastike. Peitä annokset kelmulla.
Anna inkivääripannacottien hyytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia.
Vinkki!
Voit hyvin tehdä pannacottan valmiiksi jo päivää tai paria ennen h-hetkeä.