Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hurmaava raparperitorttu

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min

Tarjoa herkullinen raparperitorttu ranskankerman, jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

27.4.2017
Reseptin ainekset
12 annosta
Raparperitorttu
225 g
voita
2½ dl
sokeria
4
kananmunaa
3½ dl
vehnäjauhoja
1½ tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
300 g
raparperia
1 rkl
raesokeria

Raparperitorttu – ohje:

  1. Voitele 20 × 30 cm:n uunivuoka.
  2. Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi seokseksi. Lisää munat yksitellen seokseen, hyvin vatkaten.
  3. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää ne voi-sokeriseokseen. Sekoita tasaiseksi ja levitä taikina voideltuun vuokaan.
  4. Huuhtele ja leikkaa raparperit 6 cm:n paloiksi. Nostele ne taikinan päälle. Ripottele päälle raesokeri.
  5. Paista uunin alatasolla 180 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa raparperitorttu ranskankerman, jäätelön tai kermavaahdon kera.

Vinkki!

Kokeile myös mehevää raparperipiirakkaa, joka on suosituin raparperiohjeemme vuodesta toiseen! Täytteessä yhdistyvät kermaviili ja rahka, pohjaa mehevöittää piimä. Ohjeella teet pellillisen herkullista piirakkaa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt