


Höyrytetyt kukkakaalit ja yrttivoi
15 min
Höyrytetyt kukkakaalit ovat ihana lisuke erityisesti sadonkorjuun aikaan.
Reseptin ainekset
4
200 g
kukkakaalia
200 g
romanesku-kaalia
suolaa
Yrttivoi
100 g
voita
ruohosipulia, timjamia
basilikaa
½
sitruunan mehu
1. Huuhdo kukkakaalit ja poista niistä kovat kannat. Irrottele kukinnot ja paloittele varret. 2. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola. Höyrytä kukkakaaleja noin 10 minuuttia. 3. Valmista yrttivoi. Sulata voi ja silppua yrtit joukkoon. Lisää myös puolikkaan sitruunan mehu. 4. Ota kaalit pois kattilasta ja kaada vesi pois. Tarjoa höyrytetyt kukkakaalit lämpiminä yrttivoin kanssa.
Suosittelemme myös näitä
Kukkakaali on nyt edullista – kokkaa siitä ainakin nämä 5 herkullista ruokaa
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
