Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kukkakaaliwingsit on helppo tehdä uunissa

20 min

Kukkakaaliwingsit maistuvat aivan yhtä hyviltä elleivät paremmilta kuin kanansiivet. Ihanan rapeat suupalat katoavat lautaselta hetkessä!

28.6.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
1
kukkakaali (keskikokoinen)
Kukkakaaliwingsien leivitys
1 dl
vehnäjauhoja
2
munaa
1 ½ dl
pankojauhoja (esim. Yutaka)
½ tl
suolaa
½ tl
currya
Kukkakaaliwingsien päälle
2 rkl
öljyä
Jogurttikastike kukkakaaliwingseille
3 dl
turkkilaista jogurttia
½
kurkku raastettuna
½ tl
suolaa
1–2 rkl
tuoretta minttua silputtuna

Kukkakaaliwingsit – ohje:

  1. Huuhtele kukkakaali ja leikkaa se pienemmiksi kukinnoiksi.
  2. Pyörittele kukinnot ensin vehnäjauhoissa, sitten rikki vatkatuissa munissa ja lopuksi pankojauhojen sekä mausteiden seoksessa.
  3. Nosta kukkakaaliwingsit leivinpaperille uunipellille. Valuta päälle öljy.
  4. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes kukkakaalit saavat väriä ja ovat rapeita.
  5. Sekoita kastike jogurtista, valutetusta kurkkuraasteesta ja mausteista. Tarjoa kukkakaaliwingsit kastikkeen ja salaatin kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt