


Hölskykaali – hölskyttele raikkaan kirpeä kaaliherkku grilliruokien lisukkeeksi
1 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 1 h 0 min
Hölskykurkkujen rapeampi serkku hölskykaali maistuu ihanalta ja valmistuu joutuisasti! Pilko purkkiin kaalin kaveriksi retiisiä.
Reseptin ainekset
4–6 annosta
1 (n. 500 g)
varhaiskaali
6
retiisiä
1–2
tillin kukintoa (tai hienonnettua tilliä)
3 rkl
väkiviinaetikkaa
1 rkl
vettä
2 rkl
sokeria
½ tl
suolaa
Hölskykaali – ohje:
- Pese ja leikkaa varhaiskaali sopiviksi suupaloiksi. Viipaloi retiisit. Pakkaa varhaiskaali, retiisit ja muutama tillinkukinto tiiviskantiseen rasiaan tai isoon lasipurkkiin.
- Lisää rasiaan tai purkkiin etikka, vesi, sokeri ja suola. Sulje kansi ja hölskytä voimakkaasti 1–2 minuuttia. Anna maustua jääkaapissa noin 1 tunti ennen tarjoamista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat