Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hölskykaali – hölskyttele raikkaan kirpeä kaaliherkku grilliruokien lisukkeeksi

1 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 1 h 0 min

Hölskykurkkujen rapeampi serkku hölskykaali maistuu ihanalta ja valmistuu joutuisasti! Pilko purkkiin kaalin kaveriksi retiisiä.

19.7.2024
Reseptin ainekset
4–6 annosta
1 (n. 500 g)
varhaiskaali
6
retiisiä
1–2
tillin kukintoa (tai hienonnettua tilliä)
3 rkl
väkiviinaetikkaa
1 rkl
vettä
2 rkl
sokeria
½ tl
suolaa

Hölskykaali – ohje:

  1. Pese ja leikkaa varhaiskaali sopiviksi suupaloiksi. Viipaloi retiisit. Pakkaa varhaiskaali, retiisit ja muutama tillinkukinto tiiviskantiseen rasiaan tai isoon lasipurkkiin.
  2. Lisää rasiaan tai purkkiin etikka, vesi, sokeri ja suola. Sulje kansi ja hölskytä voimakkaasti 1–2 minuuttia. Anna maustua jääkaapissa noin 1 tunti ennen tarjoamista.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt