Kotivinkki

Hilloke juureksista

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Kaipaatko uusia tapoja käyttää juuressatoa? Juureksista tehty hilloke ja voimakas juusto ovat hauska yhdistelmä paahtoleivän päältä tarjottuna.
0
0
Julkaistu: 8.9.2015


Ainekset

  • 300 gporkkanaa
  • 200 gpalsternakkaa
  • 100 gjuuriselleriä
  • 1 ½ dlvettä
  • 3 dlhillosokeria
Tulosta

1. Kuori ja kuutioi juurekset sentin-parin kokoisiksi paloiksi.  

2. Pane kuutiot kattilaan ja lisää vesi. Keitä juurekset pehmeiksi kannen alla.  

3. Soseuta juurekset sauvasekoittimella kattilassa. Lisää sokeri ja keitä vielä noin 10 minuuttia tiuhaan sekoitellen.  

4. Purkita kuuma hilloke puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje ne heti puhtailla kansilla.

Ohjeesta tulee noin 5 dl hilloketta.

Kommentoi »