


Hilloke juureksista
30 min
Kaipaatko uusia tapoja käyttää juuressatoa? Juureksista tehty hilloke ja voimakas juusto ovat hauska yhdistelmä paahtoleivän päältä tarjottuna.
Reseptin ainekset
noin 5 dl valmista hilloketta
300 g
porkkanaa
200 g
palsternakkaa
100 g
juuriselleriä
1 ½ dl
vettä
3 dl
hillosokeria
Hilloke juureksista – ohje:
1. Kuori ja kuutioi juurekset sentin-parin kokoisiksi paloiksi.
2. Pane kuutiot kattilaan ja lisää vesi. Keitä juurekset pehmeiksi kannen alla.
3. Soseuta juurekset sauvasekoittimella kattilassa. Lisää sokeri ja keitä vielä noin 10 minuuttia tiuhaan sekoitellen.
4. Purkita kuuma hilloke puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje ne heti puhtailla kansilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat