Kotivinkki

Hilloke juureksista

30 min
0
0

Hilloke juureksista

Kaipaatko uusia tapoja käyttää juuressatoa? Juureksista tehty hilloke ja voimakas juusto ovat hauska yhdistelmä paahtoleivän päältä tarjottuna.
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Reetta Pasanen
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 300 gporkkanaa
  • 200 gpalsternakkaa
  • 100 gjuuriselleriä
  • 1 ½ dlvettä
  • 3 dlhillosokeria

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

1. Kuori ja kuutioi juurekset sentin-parin kokoisiksi paloiksi.
 

2. Pane kuutiot kattilaan ja lisää vesi. Keitä juurekset pehmeiksi kannen alla.
 

3. Soseuta juurekset sauvasekoittimella kattilassa. Lisää sokeri ja keitä vielä noin 10 minuuttia tiuhaan sekoitellen.
 

4. Purkita kuuma hilloke puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje ne heti puhtailla kansilla.

Vinkki!

Ohjeesta tulee noin 5 dl hilloketta.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä