Kotivinkki

Helppo suklaakakku

45 min
3.2
0

Helppo suklaakakku

Hurmaava suklaakakku valmistuu superhelposti ilman vesihauteita. Tökkäät vain suklaapalat kakkutaikinaan ja kakun uuniin!
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Reetta Pasanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 palaa)

  • 100 gvoita
  • 2kananmunaa
  • 2 dlsokeria
  • 1 dlfariinisokeria
  • 2 ½ dlvehnäjauhoja
  • 4 rklkaakaojauhetta
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 50 gtummaa suklaata

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min

1. Sulata voi. Vatkaa kananmunat ja sokerit vaahdoksi. Lisää vaahtoon lämmin voisula.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää ne taikinaan ja sekoita hellästi tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan (halkaisija 24 cm).

3. Paloittele suklaa sormenpään kokoisiksi paloiksi ja painele kakkutaikinaan.

4. Kypsennä suklaakakkua 150-asteisen uunin keskiosassa noin 30 minuuttia. Tajoile suklaakakku lämpimänä tai jäähtyneenä, makusi mukaan.

MITÄ PIDIT?
3.2
Katso myös nämä