Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helppo suklaakakku

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Helppo ja hurmaava suklaakakku valmistuu ilman vesihauteita. Tökkäät vain suklaapalat kakkutaikinaan ja kakun uuniin!

6.6.2011
Reseptin ainekset
8 palaa
Helppo suklaakakku
100 g
voita
2
kananmunaa
2 dl
sokeria
1 dl
fariinisokeria
2 ½ dl
vehnäjauhoja
4 rkl
kaakaojauhetta
2 tl
leivinjauhetta
50 g
tummaa suklaata

Helppo suklaakakku – ohje:

  1. Sulata voi. Vatkaa kananmunat ja sokerit vaahdoksi. Lisää vaahtoon lämmin voisula.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää ne taikinaan ja sekoita hellästi tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan (halkaisija 24 cm).
  3. Paloittele suklaa sormenpään kokoisiksi paloiksi ja painele kakkutaikinaan.
  4. Kypsennä suklaakakkua 150-asteisen uunin keskiosassa noin 30 minuuttia. Tarjoile suklaakakku makusi mukaan joko lämpimänä tai jäähtyneenä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt