Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helppo rahkapiirakka

Helppo rahkapiirakka saa päälleen makeita säilykepersikoita. Kokeile ja leivo vaikka pääsiäisen kahvipöytään!

27.1.2013
Reseptin ainekset
Helppo rahkapiirakka
150 g
voita tai margariinia
1 dl
sokeria
1
kananmuna
2½ dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaurahiutaleita
rasvaa vuoan voiteluun
1 prk
maitorahkaa
1
kananmuna
1 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 dl
maitoa
1 prk
säilykepersikoita

Helppo rahkapiirakka – ohje:

  1. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmuna huolellisesti vatkaten. Sekoita jauhot ja hiutaleet taikinaan.
  2. Voitele piirakkavuoka. Painele taikina vuoan pohjalle.
  3. Sekoita keskenään rahka, kananmuna, sokerit ja maito. Lisää seos taikinan päälle.
  4. Paista rahkapiirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa 25 minuuttia. Valuta ja paloittele persikat piiraan päälle.

Vinkki!

Katso myös suosittu pullapohjaan leivottavan rahkapiirakan ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt