


Helppo rahkapiirakka
Helppo rahkapiirakka saa päälleen makeita säilykepersikoita. Kokeile ja leivo vaikka pääsiäisen kahvipöytään!
Reseptin ainekset
Helppo rahkapiirakka
150 g
voita tai margariinia
1 dl
sokeria
1
kananmuna
2½ dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaurahiutaleita
rasvaa vuoan voiteluun
1 prk
maitorahkaa
1
kananmuna
1 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 dl
maitoa
1 prk
säilykepersikoita
Helppo rahkapiirakka – ohje:
- Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmuna huolellisesti vatkaten. Sekoita jauhot ja hiutaleet taikinaan.
- Voitele piirakkavuoka. Painele taikina vuoan pohjalle.
- Sekoita keskenään rahka, kananmuna, sokerit ja maito. Lisää seos taikinan päälle.
- Paista rahkapiirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa 25 minuuttia. Valuta ja paloittele persikat piiraan päälle.
Vinkki!
Katso myös suosittu pullapohjaan leivottavan rahkapiirakan ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat