Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helppo makaronilaatikko ilman keittämistä

1 h 30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 15 min

Makaronilaatikko valmistuu kätevästi myös ilman keittämistä. Kokeile helppoa reseptiä!

23.11.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
naudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
1 kpl
sipulia
1/2 kpl
paprikaa (punaista)
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
1-2 tl
oreganoa
5 dl
makaronia (pieniä penne-makaroneja)
50 g
juustoa (rasvaa 25-35 %) (1 dl raastettuna)
Munamaito
3 kpl
munaa
10 dl
kevytmaitoa
1 tl
suolaa

Helppo makaronilaatikko ilman keittämistä – ohje:

  1. Ruskista jauheliha. Lisää silputtu sipuli ja kuutioitu paprika ruskistamisen puolivälissä. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla.
  2. Kaada makaronit ja jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan.
  3. Sekoita munat ja maito keskenään. Mausta munamaito suolalla ja kaada vuokaan. 
  4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia. Sekoita ja lisää pinnalle halutessasi juustoraastetta. Laske vähän lämpöä ja kypsennä edelleen noin 45 minuuttia.

Vinkki!

Katso myös perinteisen, lempeänmakuisen makaronilaatikon resepti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt