Maku

Helppo makaronilaatikko

1 h 30 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 15 min
Makaronilaatikon voi tehdä kätevästi myös kypsentämättömistä makaroneista. Kokeile ihmeessä!
4.4
0
Julkaistu: 23.11.2015


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 400 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
  • 1 kplsipulia
  • 1/2 kplpaprikaa (punaista)
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria
  • 1-2 tloreganoa
  • 5 dlmakaronia (pieniä penne-makaroneja)
  • 50 gjuustoa (rasvaa 25-35 %) (1 dl raastettuna)

Munamaito

  • 3 kplmunaa
  • 10 dlkevytmaitoa
  • 1 tlsuolaa
Tulosta
  1. Ruskista jauheliha. Lisää silputtu sipuli ja kuutioitu paprika ruskistamisen puolivälissä. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla.
  2. Kaada makaronit ja jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan.
  3. Sekoita munat ja maito keskenään. Mausta munamaito suolalla ja kaada vuokaan. 
  4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia. Sekoita ja lisää pinnalle halutessasi juustoraastetta. Laske vähän lämpöä ja kypsennä edelleen noin 45 minuuttia.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »