Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Helppo italialainen joululimppu

1 h 55 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 1 h 45 min

Joulu ei tule ilman kunnon limppua! Tämä italialainen joululimppu on ihanan helppo valmistaa ja siirapilla voitelu tekee pinnasta kauniin.

26.7.2005
Reseptin ainekset
2 kpl
Italialainen joululimppu
6 dl
vettä
2 kpl
kuivahiivapussia
1 dl
siirappia
2 tl
anista
1 1/2 tl
fenkolinsiemeniä
6 dl
hiivaleipäjauhoja
2 dl
maissijauhoja
2 dl
durumvehnäjauhoja
Voiteluun
1/2 dl
vettä
1/2 dl
siirappia

Italialainen joululimppu – ohje:

  1. Mittaa 6 dl lämmintä vettä kulhoon ja lisää kuivahiivat.
  2. Sekoita jauhot keskenään omassa kulhossa.
  3. Lisää nesteeseen siirappi ja mausteet sekä jauhoainesta vähitellen, samalla taikinaa sekoittaen. Vaivaa taikina tasaiseksi, peitä liinalla ja jätä kohoamaan 45 minuutiksi.
  4. Muotoile taikinasta 2 limppua pellille leivinpaperin päälle. Anna leipien kohota vielä puoli tuntia.
  5. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  6. Voitele leipien pinta veden ja siirapin seoksella.
  7. Paista italialaisia joululimppuja noin 30 minuuttia, kunnes ne tuntuvat pohjaan kopautettaessa ontoilta.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen joululimpun ohje!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt