Sekoita pienessä kulhossa lämmin vesi, kookosöljy, piparminttuaromi ja glukoosisiirappi.
Lisää piparminttuseosta tomusokerin sekaan hiljalleen vatkaimella vatkaten. Kun seos on rakeista ja kiinteää muotoiltavaksi, voit lopettaa vatkauksen. Lisää tarvittaessa joko tomusokeria tai vettä napakan koostumuksen saamiseksi. Massan tulisi olla helposti muotoiltavaa, ei liian pehmeää eikä halkeilevaa.
Pyörittele massasta noin 20 palloa leivinpaperin päälle vuokaan. Litistä pallot kiekoiksi. Laita vuoka pakastimeen 30 minuutiksi.
Sulata suklaa. Voit temperoida suklaan halutessasi kiillon ja kestävyyden parantamiseksi, mutta se ei ole välttämätöntä.
Kasta kiekot suklaaseen haarukan avulla. Laske kiekko leivinpaperille ja tee haarukalla kuvio pintaan.
Laita konvehdit kelmulla vuorattuun vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa. Minttu-suklaakonvehdit säilyvät jääkaapissa noin viikon.
Vinkki!
Suklaaseen dippaamisessa kannattaa olla nopea ja malttaa jähmettää minttukiekot kunnolla, jotta lopputuloksesta tulee siisti.