


Tänä kesänä salaattikin valmistuu grillissä! Grillifeta-parsasalaatti koukuttaa paahdetun parsan ja pehmeän fetan yhdistelmällä
45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min
Nyt grillataan trendikkäästi kasviksia! Grillatun fetajuuston ja parsan yhdistelmä on suorastaan koukuttava. Grillifeta-parsasalaatti toimii niin pääruokana, lisukkeena kuin pikkusyötävänä. Sinappinen kastike viimeistelee kokonaisuuden.
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
parsaa
2
cosmopolitan- tai romaine-salaattia
200 g
fetajuustoa
½ rku
minttua
Kastike
4 rkl
oliivi- tai rypsiöljyä
2 rkl
sitruunanmehua
2 tl
kokojyvädijonsinappia
2 tl
sokeria tai hunajaa
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
rypsiöljyä
Grillifeta-parsasalaatti valmistuu näin:
- Leikkaa tai napsauta parsoista puumainen tyviosa pois. Kuori paksummat parsat kevyesti.
- Levitä parsat foliovuokaan. Laita fetapala parsojen päälle.
- Sekoita kastikkeen ainekset. Valuta puolet kastikkeesta parsojen ja fetan päälle.
- Kypsennä parsoja ja fetaa grillissä 10–15 minuuttia, kunnes ne pehmenevät ja saavat väriä.
- Halkaise salaatit pitkittäin ja sivele ne öljyllä. Grillaa salaatit nopeasti kuumassa grillissä molemmin puolin.
- Laita salaatit vadille ja asettele päälle parsat ja fetajuusto. Valuta päälle loput kastikkeesta. Viimeistele mintunlehdillä.
Vinkki!
Voit kypsentää parsat ja fetan myös 200-asteisessa uunissa, noin 20–30 minuuttia, ja paahtaa salaatit parilapannulla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat