Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Tänä kesänä salaattikin valmistuu grillissä! Grillifeta-parsasalaatti koukuttaa paahdetun parsan ja pehmeän fetan yhdistelmällä

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Nyt grillataan trendikkäästi kasviksia! Grillatun fetajuuston ja parsan yhdistelmä on suorastaan koukuttava. Grillifeta-parsasalaatti toimii niin pääruokana, lisukkeena kuin pikkusyötävänä. Sinappinen kastike viimeistelee kokonaisuuden.

1.6.2021
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
parsaa
2
cosmopolitan- tai romaine-salaattia
200 g
fetajuustoa
½ rku
minttua
Kastike
4 rkl
oliivi- tai rypsiöljyä
2 rkl
sitruunanmehua
2 tl
kokojyvädijonsinappia
2 tl
sokeria tai hunajaa
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
rypsiöljyä

Grillifeta-parsasalaatti valmistuu näin:

  1. Leikkaa tai napsauta parsoista puumainen tyviosa pois. Kuori paksummat parsat kevyesti.
  2. Levitä parsat foliovuokaan. Laita fetapala parsojen päälle.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset. Valuta puolet kastikkeesta parsojen ja fetan päälle.
  4. Kypsennä parsoja ja fetaa grillissä 10–15 minuuttia, kunnes ne pehmenevät ja saavat väriä.
  5. Halkaise salaatit pitkittäin ja sivele ne öljyllä. Grillaa salaatit nopeasti kuumassa grillissä molemmin puolin.
  6. Laita salaatit vadille ja asettele päälle parsat ja fetajuusto. Valuta päälle loput kastikkeesta. Viimeistele mintunlehdillä.

Vinkki!

Voit kypsentää parsat ja fetan myös 200-asteisessa uunissa, noin 20–30 minuuttia, ja paahtaa salaatit parilapannulla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt