Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattuja hedelmiä ja mansikkajäätelöä – paahteiset, makeat hedelmät maistuvat ihanalta viileän jäätelön kanssa

6 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 6 h 0 min

Kesäinen jälkiruoka valmistuu näppärästi grillissä. Grillihedelmien kanssa tarjottavan mansikkajäätelön voi pakastaa puikkomuottien sijaan myös isoon rasiaan. Varaa pakastamiseen silloin pari tuntia enemmän aikaa. Viimeistele halutessasi annokset syötävillä ruiskukilla.

26.7.2024
Reseptin ainekset
6 annosta
1,2 l
hedelmiä pilkottuna (esim. nektariinia, ananasta, banaania)
2 rkl
rypsiöljyä
½ dl
vaaleaa siirappia
Mansikkajädetikut
4 dl
mansikoita pieneksi pilkottuina
4 dl
vaniljajäätelöä

Grillattuja hedelmiä ja mansikkajäätelöä – ohje:

  1. Poista mansikoista kanta ja leikkaa mansikat kulhoon pieniksi kuutioiksi. Lisää jäätelö kuutioiksi leikattuna. Sekoita tasaiseksi heti, kun jäätelö on aavistuksen pehmennyt. Lusikoi mansikka-jätskiseos jäätelömuotteihin ja laita pakastimeen vähintään 6 tunniksi.
  2. Leikkaa hedelmät sopiviksi suupaloiksi. Kuumenna parilapannu grillissä ja lisää loraus öljyä. Paista hedelmiä pannulla noin 5 minuuttia sekoitellen. Annostele kypsät, kuumat hedelmät jälkiruokalautasille, lorauta hedelmille siirappia ja nosta mansikkajädetikut päälle.

Vinkki!

Valitse grilliin napakan kypsiä hedelmiä, jotka säilyttävät muotonsa paistamisesta huolimatta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt