Kotivinkki

Grillattu kalahampurilainen

25 min
0
0

Grillattu hampurilainen on ihan kesäherkku. Täytä hampurilainen sitruunaisilla lohi-katkarapupihveillä, seesami-parsasalaatilla ja kaprismajoneesilla. Nauti heti!
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (10 annosta)

Sitruunaiset lohi-katkarapupihvit:

  • 800 glohifileetä
  • 1kananmuna
  • ½ dlkorppujauhoja
  • 2kesäsipulia tai reilu nippu ruohosipulia
  • ½ ruukkuasileälehtistä persiljaa
  • 100 gkatkarapuja kuorittuna
  • 1 rklsitruunamehua
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
  • öljyä paistamiseen

Kaprismajoneesi:

  • 2 dlmajoneesia
  • 2 prkkapriksia
  • 1 dlsipulinvarsia

Seesami-parsasalaatti

  • 2 nippuavihreää parsaa
  • 1salottisipuli
  • ½ dlseesamiöljyä
  • 1 rklkalakastiketta
  • 1 tlinkivääriä raastettuna
  • ½ dlseesaminsiemeniä
  • ½ tlsuolaa

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
0