Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Karitsahampurilaiset ja halloumi-perunavartaat grillissä

10.11.2010
Reseptin ainekset
4 annosta
PIHVIT:
400 g
karitsan jauhelihaa
1
keltuainen
1 tl
soijakastiketta
2 tl
Dijon-sinappia
suolaa
mustapippuria
LISÄKSI:
4
kokojyväsämpylää
1 ruukku
jäävuorisalaattia
1
viipaloitu maustekurkku
2
viipaloitua kypsää tomaattia
OLIIVIKASTIKE:
3 rkl
kivettömiä oliiveja
2 rkl
kermaviiliä
1 dl
majoneesia
1 rkl
sitruunanmehua
suolaa
mustapippuria
HALLOUMIJUUSTO-PERUNAVARTAAT:
1 pkt
halloumi-juustoa
10
kypsää pientä perunaa
4
säilöttyä latva- artisokanpohjaa
1
pieni kesäkurpitsa
MARINADI:
1 ruukku
basilikaa
2 rkl
sitruunanmehua
¾ dl
oliiviöljyä
ripaus
cayennepippuria
mustapippuria
varrastikkuja

1. Sekoita karitsanjauhelihaan keltuainen, soijakastike, ja sinappi. Muotoile taikina neljäksi isoksi palloksi, ja paina pallot kämmenellä pihveiksi kevyesti öljytyn voipaperin avulla.

2. Grillaa kypsiksi kuumassa grillissä noin 3 min puoli. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla.

3.Yhdistä oliivikastikkeen ainekset syvässä astiassa. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi kastikkeeksi. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.

4. Kokoa hampurilainen. Laita pihvin alle jäävuorisalaattia ja lado päälle maustekurkkua, tomaattia, ja oliivikastiketta.

Halloumijuusto-perunavartaat

1. Keitä perunat kypsiksi ja anna jäähtyä. Leikkaa perunat ja latva-artisokat neljään osaan. Halkaise ja viipaloi kesäkurpitsa. Leikkaa juusto paloiksi. Pujota raaka-aineet varrastikkuihin ja laita ne syvään astiaan.

2. Valmista marinadi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja soseuta ne sauvasekoittimella.

3. Sivele vartaat kevyesti marinadilla ja grillaa viisi minuuttia. Kääntele välillä. Penslaa vartaat vielä marinadilla ennen tarjoilua.  

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt