Maku

Gluteenittomat mokkapalat – mehevät ja herkulliset suosikkileivonnaiset

1 h 30 min
GL
KA
4.2
0

Gluteenittomat mokkapalat leivotaan gluteenittomasta jauhoseoksesta. Viimeisen silauksen herkkupalat saavat kahvikuorrutuksesta ja päälle rouhituista pistaasipähkinöistä.
Tulosta
Kuvat Timo Pyykkö

Ainekset (30 palaa)

Gluteenittomat mokkapalat

  • 175 gvoita
  • 4 kplmunaa (huoneenlämpöistä)
  • 3 dlfariinisokeria
  • 3 dltattarijauhoja
  • 2 dlgluteenitonta jauhoseosta
  • 3/4 dlkaakaojauhetta
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 200 gkermaviiliä (rasvaa 10–12 %, vähälaktoosinen)

Kuorrutus

  • 75 gvoita
  • 3/4 dlkahvijuomaa (vahvaa)
  • 6 dltomusokeria
  • 1/2 dlkaakaojauhetta
  • 1/2 tlkardemummaa

Koristeluun

  • 50 gpistaaseja (rouhittuna)

Tee näin

1 h 30 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN45 min
MITÄ PIDIT?
4.2