Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gluteenittomat joulupiparit

25 h 0 min
{
Aktiivinen 1 h 0 min
Passiivinen 24 h 0 min

Haussa gluteenittoman joulupiparin resepti? Tällä reseptillä valmistuu helppo, hyvin leipoutuva ja ennen kaikkea herkullinen taikina, joka saa makunsa manteli- ja tattarijauhoista.

18.12.2013
Reseptin ainekset
50 kpl
150 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
1 dl
sokeria
1 dl
siirappia
2 tl
inkivääriä
2 tl
kanelia
1 tl
neilikkaa
1/2 tl
maustepippuria
2
munaa
3 1/2 dl
tattarijauhoja
3 dl
mantelijauhetta (hienoa, esim. Risenta)
1 1/2 tl
leivinjauhetta

Gluteenittomat joulupiparit – ohje:

  1. Kiehauta kattilassa rasva, sokeri, siirappi ja mausteet. Anna seoksen jäähtyä.
  2. Lisää jäähtyneeseen seokseen munat.
  3. Yhdistä keskenään tattari- ja mantelijauho ja leivinjauhe. Sekoita seos taikinaan.
  4. Anna taikinan kovettua jääkaapissa seuraavaan päivään.
  5. Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota siitä muotilla piparkakkuja.
  6. Paista gluteenittomia piparkakkuja 200 asteisessa uunissa 8 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt