


Gluteenittomat joulupiparit
25 h 0 min
{
Aktiivinen 1 h 0 min
Passiivinen 24 h 0 min
Haussa gluteenittoman joulupiparin resepti? Tällä reseptillä valmistuu helppo, hyvin leipoutuva ja ennen kaikkea herkullinen taikina, joka saa makunsa manteli- ja tattarijauhoista.
Reseptin ainekset
50 kpl
150 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
1 dl
sokeria
1 dl
siirappia
2 tl
inkivääriä
2 tl
kanelia
1 tl
neilikkaa
1/2 tl
maustepippuria
2
munaa
3 1/2 dl
tattarijauhoja
3 dl
mantelijauhetta (hienoa, esim. Risenta)
1 1/2 tl
leivinjauhetta
Gluteenittomat joulupiparit – ohje:
- Kiehauta kattilassa rasva, sokeri, siirappi ja mausteet. Anna seoksen jäähtyä.
- Lisää jäähtyneeseen seokseen munat.
- Yhdistä keskenään tattari- ja mantelijauho ja leivinjauhe. Sekoita seos taikinaan.
- Anna taikinan kovettua jääkaapissa seuraavaan päivään.
- Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota siitä muotilla piparkakkuja.
- Paista gluteenittomia piparkakkuja 200 asteisessa uunissa 8 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat