Maku

Gluteeniton suklaakakku

1 h 30 min
5
2

Gluteeniton suklaakakku

Mantelinen suklainen gluteeniton herkku, jossa kuorrutteena Candy Meltsejä ja tuorejuustoa. Värin voi helposti muuttaa teemaan sopivaksi.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 kpl)

  • 7 kplkananmunaa
  • 2 dlsokeria
  • 50 gtummaa suklaata
  • 180 gmantelijauhoja
  • 2 rklkaakaojauhetta

Kuorrute

  • 400 gtuorejuustoa
  • 300 gCandy Melts suklaanappeja
  • 50 gvoita
  • 2 dltomusokeria
  • 2 tlvaniljasokeria

Tee näin

1 h 30 min
{
AKTIIVINEN1 h
PASSIIVINEN30 min

Erotellaan keltuaiset ja valkuaiset. Vatkataan valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoitetaan keskenään keltuaiset sekä sokeri, lisätään sulatettu suklaa pienissä erissä ja lopuksi mantelijauhot sekä kaakaojauhe. Sekoitetaan joukkoon valkuaisvaahto pienissä erissä hyvin varovasti. Kaadetaan taikina voideltuun ja mantelijauhotettuun vuokaan ja paistetaan 160 asteessa kypsäksi noin 45 minuuttia. Valmistetaan täyte. Sulatetaan voi.  Sulatetaan Candy Meltsit ja jäähdytetään. Sekoitetaan tuorejuusto, vaniljasokeri sekä tomusokeri. Lisätään sulatettu voi sekä sulatettu suklaa. Leikataan kakku osiin ja laitetaan väliin sekä päälle täytettä. Koristellaan suklaakarkeilla. 

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä