Maku

Gluteeniton sitruuna-ambrosiakakku

50 min
5
0

Mehukas ambrosiakakku saa tällä kertaa makua sitruunasta.
Tulosta
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (12 annosta)

Taikina

  • 150 gvoita
  • 3 kplmunaa (huoneenlämpöistä)
  • 2 dlsokeria
  • 2 dlmantelijauhoja
  • 1 1/2 dlgluteenittomia kaurajauhoja (esim. Provena)
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 1 tlluomusitruunankuorta (hienoksi raastettuna)
  • 3 rklsitruunamehua

Kuorrutus ja koristelu

  • 4 dltomusokeria
  • 3 rklsitruunamehua
  • 1 0luomusitruunankuorta (ohuina suikaleina)
  • 1 tlkoristerakeita (keltaisia)

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min
MITÄ PIDIT?
5