Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gluteeniton raparperipiirakka on helppo kesäherkku! Voilla leivottu pohja saa päälleen raparperia ja täyteläisen ranskankermatäytteen

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Gluteenittomasta jauhoseoksesta valmistettu pohja yhdistetään hapokkaaseen raparperiin ja täyteläiseen ranskankermatäytteeseen. Piirakka syntyy nopeasti ilman vatkainta!

7.6.2024
Reseptin ainekset
8–10 annosta
Pohja
100 g
voita
1 dl
sokeria
1
kananmuna
2½ dl
gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta (esim. Sunnuntai)
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
200 g
ranskankermaa (tai kermaviiliä)
1
kananmuna
¾ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
noin 300 g
raparperia

Gluteeniton raparperipiirakka – ohje:

  1. Valmista pohjataikina. Yhdistä kuivat aineet. Sekoita joukkoon huoneenlämpöinen voi ja kananmuna. Painele taikina voideltuun (Ø 24 cm) piirakkavuokaan.
  2. Kuori ja pilko raparperinvarret paloiksi.
  3. Sekoita ranskankerma, muna ja sokerit keskenään. Kaada täyte piirakkapohjan päälle ja ripottele päälle raparperin palat.
  4. Paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 25–30 minuuttia tai kunnes piirakka on kypsä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt