Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gluteeniton omenapiirakka – superhelppo sadonkorjuuherkku

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Gluteeniton omenapiirakka mehevöityy marmeladilla ja mantelilla. Sekoitettava piirakkataikina valmistuu käden käänteessä. Kurkkaa resepti!

13.11.2014
Reseptin ainekset
8 annosta
Gluteeniton omenapiirakka – pohja
2 dl
mantelijauhetta
2 dl
gluteenitonta jauhoseosta (vaaleaa)
2 tl
kanelia
1 tl
leivinjauhetta
2 kpl
munaa
1 dl
fariinisokeria
50 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %) (sulatettuna)
1/2 dl
marmeladia (omena)
Täyte
2
omenaa
1/2 dl
marmeladia (omena)
1 tl
kanelia
1/2 dl
mantelilastuja

Gluteeniton omenapiirakka – ohje:

  1. Mittaa kulhoon mantelijauhe, jauhoseos, kaneli ja leivinjauhe.
  2. Sekoita munat ja sokeri toisessa kulhossa. Lisää niiden joukkoon jauhoseos, sulatettu rasva ja marmeladi. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  3. Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan (Ø 24 cm).
  4. Kuori ja kuutioi omenat. Sekoita omenakuutiot, marmeladi ja kaneli keskenään. Levitä seos taikinan päälle. Ripottele pinnalle mantelilastut.
  5. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 25–30 minuuttia.
  6. Tarjoa gluteeniton omenapiirakka vaniljajäätelön kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt