


Nopeasti valmis
Gluteeniton mysli – helppo herkku saa sopivasti makeutta kuivatuista hedelmistä
10 min
Gluteeniton mysli rikastetaan siemenillä ja makeutetaan kuivatulla mangolla, papaijalla ja ananaksella. Sekoita vain ainekset keskenään ja nauti!
Reseptin ainekset
Noin 1 litra
3½ dl
gluteenittomia kaurahiutaleita
1½ dl
tattarihiutaleita
1 dl
auringonkukan siemeniä
½ dl
seesaminsiemeniä
½ dl
(paahdettua) pellavansiemenrouhetta (esim. Valo24h)
150 g
kuivattuja hedelmiä (esim. mangoa, papaijaa, ananasta)
Gluteeniton mysli – ohje:
- Sekoita kaura- ja tattarihiutaleet, auringonkukan- ja seesaminsiemenet sekä pellavansiemenrouhe keskenään.
- Leikkaa hedelmäpalat saksilla pienemmiksi ja lisää hiutale-siemensekoitukseen.
- Purkita mysli ja säilytä kuivassa.
Vinkki!
Voit lisätä gluteenittomaan mysliin myös kookoshiutaleita ja rouhittuja pähkinöitä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat