


Gluteeniton banaanipannari – kinuskikastike, kaneli ja kardemumma kruunaavat banaaniherkun
40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min
Gluteeniton banaanipannari on tehty maissijauhoista. Maissi tuo kauniin sävyn ja rouheutta taikinaan. Voit korvata maissijauhot myös vehnällä, jos et kaipaa gluteenitonta pannukakkua.
Reseptin ainekset
4 annosta
1
banaani
50 g
voita sulatettuna
1 ¼ dl
huoneenlämpöistä maitoa
2
kananmunaa
1 ¼ dl
maissijauhoja
½ tl
leivinjauhetta
¼ tl
suolaa
½ rkl
sokeria
½ tl
kanelia
¼ tl
kardemummaa
Päälle
2
banaania
1–2 rkl
sitruunan mehua
2 dl
kinuskikastiketta
1 dl
kermavaahtoa
Gluteeniton banaanipannari – ohje:
- Voitele voilla kaksi pannua tai halkaisijaltaan noin 18-senttistä uunivuokaa.
- Muussaa haarukalla tai aja sauvasekoittimella banaani sileäksi, sulata voi ja kaada maidon kanssa banaanisoseen sekaan. Lisää munat ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
- Jaa taikina paistoastioihin ja paista pannareita 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
- Viipaloi päälle tulevat banaanit ja purista sekaan sitruunan mehua tummumisen estämiseksi. Nostele banaanit lämpimän pannarin päälle.
- Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lusikoi banaanikeon päälle kinuskikastikkeen kanssa.
- Tarjoa gluteeniton banaanipannari heti.
Vinkki!
Katso myös gluteenittomien banaanilettujen ohje, jolla teet herkulliset letut vain kolmesta raaka-aineesta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat