Kotivinkki

Gluteeniton banaanipannukakku – kinuskikastike, kaneli ja kardemumma kruunaavat banaaniherkun

40 min
GL
4
3

Gluteeniton banaanipannukakku on tehty maissijauhoista. Maissi tuo kauniin sävyn ja rouheutta taikinaan. Voit korvata maissijauhot myös vehnällä, jos et kaipaa gluteenitonta pannaria.
Tulosta
Kuvat Arto Vuohelainen

Ainekset (4 annosta)

  • 1 banaani
  • 50 g voita sulatettuna
  • 1 ¼ dl huoneenlämpöistä maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 1 ¼ dl maissijauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ¼ tl suolaa
  • ½ rkl sokeria
  • ½ tl kanelia
  • ¼ tl kardemummaa

Päälle

  • 2 banaania
  • 1–2 rkl sitruunan mehua
  • 2 dl kinuskikastiketta
  • 1 dl kermavaahtoa

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN30 min
MITÄ PIDIT?
4