


Delfiini-hedelmäsalaatti
15 min
Ruokapöydän ilahduttavin banaanidelfiini löytyy mansikka-pensasmustikka-viinirypälesalaattimerestä. Mausteinen siirappiliemi saa delfiini-hedelmäsalaatin maistumaan uudella tavalla.
Reseptin ainekset
4 annosta
1
iso rasia mansikoita
1
iso rasia pensasmustikoita
3 dl
pieniä kivettömiä viinirypäleitä
1 dl
vaahterasiirappia
4-5 rkl
vedellä laimennettua sitruunamehua
1-1½ tl
kanelia
Lisäksi
4
pientä banaania
8
kokonaista mustapippuria
(kermavaahtoa)
1. Perkaa ja lohko mansikat. Puolita pensasmustikat ja pestyt viinirypäleet.
2. Laita mansikat, mustikat ja rypäleet kulhoon ja sekoita. Sekoita toisessa kulhossa keskenään siirappi, sitruunamehu ja kaneli. Lisää seos hedelmäsalaatin joukkoon.
3. Puolita banaanit ja pistä puolikkaat mustapippurit silmiksi.
4. Kokoa annoksiksi kuten kuvassa ja tarjoa delfiini-hedelmäsalaatti halutessasi kermavaahdon kanssa.
Suosittelemme myös näitä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat