Delfiini-hedelmäsalaatti
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Ruokapöydän ilahduttavin banaanidelfiini löytyy mansikka-pensasmustikka-viinirypälesalaattimerestä. Mausteinen siirappiliemi saa delfiini-hedelmäsalaatin maistumaan uudella tavalla.
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 2.6.2016

Delfiini-hedelmäsalaatti
Ainekset (4 annosta)
- 1iso rasia mansikoita
- 1iso rasia pensasmustikoita
- 3 dlpieniä kivettömiä viinirypäleitä
- 1 dlvaahterasiirappia
- 4-5 rklvedellä laimennettua sitruunamehua
- 1-1½ tlkanelia
Lisäksi
- 4pientä banaania
- 8kokonaista mustapippuria
- (kermavaahtoa)
1. Perkaa ja lohko mansikat. Puolita pensasmustikat ja pestyt viinirypäleet.
2. Laita mansikat, mustikat ja rypäleet kulhoon ja sekoita. Sekoita toisessa kulhossa keskenään siirappi, sitruunamehu ja kaneli. Lisää seos hedelmäsalaatin joukkoon.
3. Puolita banaanit ja pistä puolikkaat mustapippurit silmiksi.
4. Kokoa annoksiksi kuten kuvassa ja tarjoa delfiini-hedelmäsalaatti halutessasi kermavaahdon kanssa.
Suosittelemme myös näitä
MITÄ PIDIT?
0