Kotivinkki

Delfiini-hedelmäsalaatti

15 min
0
0

Delfiini-hedelmäsalaatti

Ruokapöydän ilahduttavin banaanidelfiini löytyy mansikka-pensasmustikka-viinirypälesalaattimerestä. Mausteinen siirappiliemi saa delfiini-hedelmäsalaatin maistumaan uudella tavalla.
Teksti Marja Samuli
Kuvat Sanna Peurakoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1iso rasia mansikoita
  • 1iso rasia pensasmustikoita
  • 3 dlpieniä kivettömiä viinirypäleitä
  • 1 dlvaahterasiirappia
  • 4-5 rklvedellä laimennettua sitruunamehua
  • 1-1½ tlkanelia

Lisäksi

  • 4pientä banaania
  • 8kokonaista mustapippuria
  • (kermavaahtoa)

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Perkaa ja lohko mansikat. Puolita pensasmustikat ja pestyt viinirypäleet.

2. Laita mansikat, mustikat ja rypäleet kulhoon ja sekoita. Sekoita toisessa kulhossa keskenään siirappi, sitruunamehu ja kaneli. Lisää seos hedelmäsalaatin joukkoon.

3. Puolita banaanit ja pistä puolikkaat mustapippurit silmiksi.

4. Kokoa annoksiksi kuten kuvassa ja tarjoa delfiini-hedelmäsalaatti halutessasi kermavaahdon kanssa.

Suosittelemme myös näitä

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä