Maku

Daim-piparit

50 min
GL
5
0


 

Tulosta
Teksti Marjo Jokinen
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (50 kpl)

  • 200 gmargariinia (rasvaa 60 %)
  • 2 dlsokeria
  • 1 kplmunaa
  • 2 rklsiirappia
  • 4 1/2 dlgluteenitonta jauhoseosta
  • 1 dlkauraleseitä
  • 1 tlvanilliinisokeria
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 100 gtoffeeta (Daim-rae)

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN20 min

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna ja siirappi samalla hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet ja suklaarakeet keskenään. Lisää seos taikinaan.

Ota taikinasta kahden lusikan avulla kokkareita leivinpaperin päälle pellille. Taputtele jauhotetuin käsin ohuiksi piparkakuiksi.

Paista gluteenittomia Daim-pipareita 180 asteessa noin 10 minuutin ajan.

MITÄ PIDIT?
5