Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Kulhoklassikko

Buddha bowl – kunnon kulhollinen uunissa paahdettuja kasviksia vie taatusti nälän

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Buddha bowl on muhkea kulhollinen, jossa riisin päälle lisätään kunnon keko kasviksia. Kukkurallaan olevan kulhoruoan nimi juontaa juurensa buddhan pulleasta mahasta. Jo valmiiksi monipuoliseen annokseen voi lisätä esimerkiksi fetaa tai broileria.

29.3.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Buddha bowl
1
pienehkö bataatti
1
suippopaprika
3 rkl
rypsiöljyä
suolaa
kuivattua chiliä
mustapippuria myllystä
1 prk (425 g)
keitettyjä kikherneitä
200 g
ruusukaaleja, broccolineja tai kukkakaalinnuppuja
200 g
kirsikkatomaatteja
2
avokadoa
Lisäksi
keitettyä riisiä
(hummusta)
(maapähkinävoita)
(salaattipinaattia ja yrttejä)

Buddha bowl valmistuu näin:

  1. Kuori ja viipaloi bataatti. Leikkaa paprika lohkoiksi. Laita ne uunipellille. Valuta päälle öljyä. Mausta suolalla, chilillä ja pippurilla. Paista 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
  2. Lisää pellille valutetut kikherneet ja puolitetut ruusukaalit. Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes bataatti on kypsää.
  3. Puolita kirsikkatomaatit. Halkaise ja viipaloi avokadot.
  4. Lusikoi kulhoihin riisiä. Laita sen päälle kasvikset. Tarjoa buddha bowl hummuksen ja maapähkinävoin kanssa. Koristele buddha bowl halutessasi salaattipinaatilla ja yrteillä.

Vinkki!

Reseptin buddha bowl -kulho on vegaaninen, mutta voit halutessasi lisätä esimerkiksi fetaa tai paistettua broileria.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt