Benedictin lohileivät
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Benedictin lohileivät saavat mehevyyttä pinaatista ja hollandaisekastikkeesta. Tässä alkuperäisen Benedictin leipien herkullisessa muunnoksessa kinkku on korvattu kylmäsavulohella. Tuhti ja täyteläinen brunssiherkku!
4.3
Kuvat
Julkaistu 15.12.2014

Benedictin lohileivät
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 4 kplranskanleipäviipaletta (briossi)
- 100 gkylmäsavustettua kirjolohta (viipaleina)
- 150 gpinaattia (tuoretta)
- 4 rklhollandaisekastiketta
- 4 kplmunaa (uppomunaa)
- 1/4 tlmustapippuria
Ryöppää pinaatti kevyesti suolalla maustetussa vedessä, valuta hyvin.
Valmista uppomunat.
Paahda leipäviipaleet.
Nosta leiville pinaattia, asettele päälle lohiviipaleet ja lusikoi päälle hollandaisekastiketta.
Nosta pinnalle uppomunat ja rouhaise päälle mustapippuria.
Nauti Benedictin lohileivät brunssilla.