


Benedictin lohileivät
30 min
Benedictin lohileivät saavat mehevyyttä pinaatista ja hollandaisekastikkeesta. Tässä alkuperäisen Benedictin leipien herkullisessa muunnoksessa kinkku on korvattu kylmäsavulohella. Tuhti ja täyteläinen brunssiherkku!
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
ranskanleipäviipaletta (briossi)
100 g
kylmäsavustettua kirjolohta (viipaleina)
150 g
pinaattia (tuoretta)
4 rkl
hollandaisekastiketta
4 kpl
munaa (uppomunaa)
1/4 tl
mustapippuria
Ryöppää pinaatti kevyesti suolalla maustetussa vedessä, valuta hyvin.
Valmista uppomunat.
Paahda leipäviipaleet.
Nosta leiville pinaattia, asettele päälle lohiviipaleet ja lusikoi päälle hollandaisekastiketta.
Nosta pinnalle uppomunat ja rouhaise päälle mustapippuria.
Nauti Benedictin lohileivät brunssilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat