Maku

Benedictin lohileivät

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
Benedictin lohileivät saavat mehevyyttä pinaatista ja hollandaisekastikkeesta. Tässä alkuperäisen Benedictin leipien herkullisessa muunnoksessa kinkku on korvattu kylmäsavulohella. Tuhti ja täyteläinen brunssiherkku!
4.3
0
Julkaistu 15.12.2014


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 4 kplranskanleipäviipaletta (briossi)
  • 100 gkylmäsavustettua kirjolohta (viipaleina)
  • 150 gpinaattia (tuoretta)
  • 4 rklhollandaisekastiketta
  • 4 kplmunaa (uppomunaa)
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta

Ryöppää pinaatti kevyesti suolalla maustetussa vedessä, valuta hyvin.

Valmista uppomunat.

Nosta leiville pinaattia, asettele päälle lohiviipaleet ja lusikoi päälle hollandaisekastiketta.

Nosta pinnalle uppomunat ja rouhaise päälle mustapippuria.

Nauti Benedictin lohileivät brunssilla.

Kommentoi »