Maku

Benedictin lohileivät

30 min
4.67
0

Benedictin lohileivät saavat mehevyyttä pinaatista ja hollandaisekastikkeesta. Tässä alkuperäisen Benedictin leipien herkullisessa muunnoksessa kinkku on korvattu kylmäsavulohella. Tuhti ja täyteläinen brunssiherkku!
Tulosta
Teksti Taina Salovaara
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplranskanleipäviipaletta (briossi)
  • 100 gkylmäsavustettua kirjolohta (viipaleina)
  • 150 gpinaattia (tuoretta)
  • 4 rklhollandaisekastiketta
  • 4 kplmunaa (uppomunaa)
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Ryöppää pinaatti kevyesti suolalla maustetussa vedessä, valuta hyvin.

Valmista uppomunat.

Paahda leipäviipaleet.

Nosta leiville pinaattia, asettele päälle lohiviipaleet ja lusikoi päälle hollandaisekastiketta.

Nosta pinnalle uppomunat ja rouhaise päälle mustapippuria.

Nauti Benedictin lohileivät brunssilla.

MITÄ PIDIT?
4.67